Ce este viata?

Ce este viata

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Viata este cel mai frumos dar pe care omul l-a primit si pe care trebuie sa-l pretuiasca asa cum se cuvine.Viata este formata din mici particule care ii dau sens. Aceste particule sunt trairile noastre, experientele, implinirile, dezamagirile, bucuriile, tristetile.

Viata este o scena si noi suntem actorii ei. O scena imensa, care pare sa nu se mai termine. Aceasta contine si parti vesele si mai putin haioase. Are parte si de evenimente placute si de cele de care nu mai doresti sa-ti amintesti. Scena ramane impasibila in fata trairilor noastre. Doar noi ne schimbam, ne modelam viata in functie de ceea ce viata ne-a oferit pana in acel moment.

Daca ai avut parte de lucruri frumoase in viata si tu vei fi un om senin si neabatut, fericit si viguros. Daca in viata ai avut parte de evenimente mai putin frumoase, atunci si tu vei fi un om un pic mai trist, cu o aura mai putin stralucitoare deasupra capului. Zambetul tau va fi mereu fortat, nu unul natural, care vine de la sine.

Putem sa ne modelam viata asa cum dorim? In mare parte da, prin optimism si incredere, insa sunt si lucruri care nu tin doar de noi, nu ne apartin. Sunt factori externi care ne modeleaza firea, care ne schimba viata si ne arunca dintr-o parte in alta, precum o minge de ping-pong.

Asa ca dragii mei, viata este un cumul de factori, insa noi o putem face mai frumoasa. Sa aveti o viata asa cum va doriti si meritati sa o aveti dupa cum vreti voi!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *