Ce esti si ce ai fi putut fi

Ce esti si ce ai fi putut fi

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Te-ai intrebat vreodata ce esti tu acum si daca acest lucru este ceea ce ti-ai dorit? Ai ajuns acolo unde ai sperat mereu? Tot ce ti-ai imaginat ca vei ajunge s-a intalnit cu realul, sau a ramas doar o dorinta ascunsa? Crezi ca ai fi putut sa ajungi mai sus, daca altii nu te-ar fi tinut jos. Oare totul a depins doar de tine?

Acestea sunt doar unele intrebari care-mi vin in minte. Cu siguranta mai sunt si altele, pe care voi vi le puneti chiar in acest moment, cand cititi articolul meu. Sigur v-am pus pe ganduri, insa aceste ganduri nu pot fi decat unele benefice, unele care sa va ambitioneze si mai mult, sa va faca sa vreti ceea ce nu aveti.

Dar oare se poate ajunge acolo? Este de ajuns doar sa vrem?

Raspunsul este DA! Daca iti doresti mult un lucru, daca ai o atitudine pozitiva, nu ai cum sa nu ajungi la el, indiferent cat de greu este. Gandul bun face mai mult decat o mie de fapte. Gandul bun te duce mai sus decat orice avion. Gandul bun te face o persoana mai buna si apropie de scopul tau.

De acum stii tot ce trebuie sa faci pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus cu mult timp in urma, dar nu ai reusit. Trebuie sa iti doresti sa ajungi acolo, sa vrei si sigur o sa poti. Piedici vor fi mereu, daca nu din partea ta, cel putin a celor din jur, care vor face tot posibilul sa cada bine numai asupra lor si tu sa ai parte numai de rele, dar poti trece peste ei foarte usor, cu o atitudine pozitiva si inclinata spre tinta ta.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *