Ce faci atunci cand esti nervos?

Ce faci atunci cand esti nervos

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Astazi am niste nervi foarte mari, cauzati de anumite persoane care parca nu vorbesc aceeasi limba cu tine, fiindca se comporta tare ciudat. Oricat de calm as fi eu si oricat de persoana buna sunt, pana la urma tot om ma numesc, asa ca se mai intampla sa ma enervez atunci cand vad ca lucrurile nu se desfasoara asa cum ar trebui. Cu toate astea, incerc sa-mi revin destul de repede, deoarece stiu ca nervii nu sunt buni niciodata, ei neconducand inspre ceva bun, din contra.

Nici pentru sanatatea mea, nici pentru rezolvarea lucrurilor care nu merg asa cum trebuie. Imi incepusem ziua cum nu se putea mai bine. Eram tare fericit, mai ales ca aveam si un motiv destul de puternic. Cu toate astea, au avut altii grija sa-mi strice ziua, pentru ca asa se intampla de obicei, atunci cand tu te simti mai bine, vin unii care nu sunt de acord cu asta. Este nevoie sa ma calmez, cu toate ca este atat de greu.

Nu mai am chef de nimic ziua asta, si sunt sigur ca ma intelegeti. Cu totii cred ca ati trecut prin asa ceva, atunci cand, din cauza altora, ati simtit ca ziua voastra a fost ruinata. Cam asta simt eu acum. De obicei, incerc sa transmit prin intermediul acestui blog ganduri pozitive, insa este greu sa gandesti pozitiv, atunci cand esti nervos. Odata cu inaintarea in varsta, incerc sa devin din ce in ce mai intelept si sa nu mai comit greselile trecutului, mai ales ca am facut destule. Incerc sa devin mai bun, sa-i ajut pe altii, insa sunt destui cei care nu te ajuta pe tine cand ai nevoie.

Nu doar ca nu te ajuta, desi ar trebui, desi sunt obligati prin contract si prin faptul ca le platesti serviciile, dar iti mai pun si bete in roate. Cam asta s-a intamplat azi. Unii care sunt platiti sa se ocupe de un serviciu, imi dadeau doar raspunsuri gresite, raspunsuri care nu au legatura cu realitatea. Pana la urma, s-a rezolvat toata treaba, insa cu pretul a vreo ora si ceva de nervi si discutii in contradictoriu, desi dreptatea era de partea mea. Este important ca situatia fost rezolvata, insa cu ce pret?

Cu pretul nervilor mei, cu pretul sanatatii mele. Astea sunt lucruri de nepretuit, de care trebuie sa avem mereu mare grija, pentru ca daca le pierdem, este posibil sa se intample pentru totdeauna. Nervii creeaza stres, iar stresul nu este bun deloc la sanatate. O sanatate care uneori este mai buna, alteori este mai rea, mai ales ca s-a facut schimbul intre vara si toama si am racit usor.

Sper sa fi fost doar o etapa mici sa neplacuta din viata, pentru ca nu am nevoie de astfel de lucruri. Am nevoie de fericire, la fel ca si voi. Am nevoie sa rad, sa fiu vesel, nu sa fiu suparat. Am nevoie de lucruri pozitive in viata mea, nu de negative. Am nevoie de oameni buni pe langa mine, unii care sa ma faca sa devin si eu din ce in ce mai bun, nu din ce in ce mai rau.

Sper ca macar voi sa fi avut parte de o zi placuta, daca in cazul meu nu s-a intamplat acest lucru!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *