Ce sa faci sa scapi de plictiseala care te acapareaza

Ce sa faci sa scapi de plictiseala care te acapareaza

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Astazi ma simt tare plictisit si asta este o stare despre care doresc sa va vorbesc, insa nu vreau sa v-o transmit, pentru ca nu conduce inspre nimic bun plictiseala. Imi este si somn, sunt si plictisit, insa nu nu doresc sa dorm si asta doare cel mai tare. Este o stare de oboseala acumulata, plus un somn care nu imi vine, adica o combinatie perfecta pentru ceva ce nu poate aduce nimic bun.

Mi-as dori sa dorm, insa, in acelasi timp, as vrea si sa stau aici, sa va scriu. Ma simt foarte obosit si usor stresat, stari prin care trece orice persoana. Oboseala este ca urmare a actiunilor mele, insa stresul cred ca vine tot ca o consecinta a oboselii, pentru ca altfel nu mi-l explic. Nu m-a deranjat nimic astazi, din contra. Am avut parte de mai multe lucruri bune, insa atunci cand esti obosit, parca incep sa apara si nervii din senin. Trebuie sa ma calmez, fiindca acest stres nu este bun la nimic, mai ales la sanatate. La cea fizica, precum si cea psihica. Atunci cand ai o astfel de stare de plictiseala combinata cu oboseala, risti sa faci multe greseli atunci cand scrii, asa ca sper sa ma scuzati daca se intampla asa ceva.

Aici este iar noapte. Abia ce am trecut la o noua zi, o zi care se anunta a fi una buna, la fel de buna precum cea de azi. Sper sa nu fie la fel de obositoare, pentru ca altfel iar apar oboseala si stresul. Stresul este cel care te face sa-ti pierzi cumpatul si parul. Stresul nu este bun deloc la sanatate, el fiind cauza multor lucruri negative care se intampla in aceasta lume. Simt ca am nevoie de o pauza, o pauza de cateva zile, in care sa fac doar ceea ce vreau eu. Cu toate acestea, vorbim doar de inceputul saptamanii, un inceput pe cat de rapid, pe atat de lung. Pare ca maine ar fi sfarsit de saptamana, insa nu este.

Din pacate. Deocamdata este noapte si iar am parte de acela liniste atat de benefica. Incerc sa ma calmez, sa-mi revin, iar acest intuneric ma ajuta sa fac asa ceva, mai ales ca nu se mai aude nimic din ceea ce ar putea sa ma deranjeze. Este intuneric si este liniste, iar eu deja incep sa ma simt un pic mai bine, incep sa-mi recapat puterile. Parca mi se inchid ochii un pic, insa nu doresc sa merg la culcare, pentru ca vreau sa stau aici cu voi, sa va simt langa mine.

Imi place tare mult aceasta liniste a noptii. Nu-mi plac zgomotele. Orice zgomot ma deranjeaza, mai ales cand incerc sa scriu ceva. Imi pierd ideile, de multe ori pentru totdeauna. Zgomotele afecteaza si ele, atat fizicul, cat si psihicul, daca sunt suficient de puternice.

Mie imi place linistea. Intotdeauna mi-a placut sa fie liniste, pentru a putea sa ma concentrez la ceea ce am de facut. O liniste cat se poate de aducatoare de lucruri pozitive si cuvinte potrivite. Cuvintele nu se potrivesc atunci cand ai parte de multe zgomote in jurul tau, tocmai de aceea prefer noaptea. Plictiseala s-a dus, tocmai acum inspre sfarsit. Parca nu ma mai simt nici la fel de obosit.

Sper sa nu aveti parte de aceste sentimente neplacute, la fel ca mine, oriunde ati fi, oriunde v-ati afla. Va doresc o zi cat mai minunanta si plina de impliniri!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *