Ce scop bine definit avem in aceasta viata?

Ce scop bine definit avem in aceasta viata

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Mereu m-am gandit la asa ceva. Oare care o fi scopul nostru in viata, scopul pentru care am fost lasati pe aceasta planeta. Scriu asta, pentru ca suntem destul de diferiti, incepand cu felul in care ne imbracam, felul in care vorbim si terminand cu felul in care ne comportam.

Suntem persoane diferite si facem lucruri diferite. Cu toate acestea, unii oameni sunt meniti sa faca un lucru, asta insemnand ca il fac foarte bine. Unii se ocupa cu propovaduirea religiei, altii sunt doctori foarte buni si salveaza mii de vieti, altii construiesc locuinte, altii apara alti oameni si asa mai departe. Mi se pare ca fiecare are un scop in viata, foarte bine definit.

De-a lungul vietii, incercam sa face multe lucruri, insa ne dam seama ca nu ne plac. Daca este vorba despre locul de munca, continuam sa mergem acolo chiar si daca nu ne place, deoarece trebuie sa platim datoriile vietii moderne. Cu toate acestea, nu incetam sa visam sa facem ceea ce ne place cu adevarat sau sa face acel lucru in timpul liber. De unde stim ce ni se potriveste?

De unde aflam scopul pentru care am fost lasati pe Pamant? Este greu de spus acest lucru, insa eu cred ca trebuie sa facem mereu ceea ce ne face placere. Daca facem ceva si realizam acel lucruri foarte bine, inseamna ca suntem priceputi si, probabil, acela este scopul nostru in viata. Atunci cand faci ceva cu placere, nu are cum sa nu-ti iasa bine. Lucrurile rele apar atunci cand le faci in sila, atunci cand nu-ti place ceea ce faci. In cazul in care iubesti sa faci un anumit lucru, acesta va iesi foarte bine, va fi unul de durata, de care sa te bucuri atat tu, cat si ceilalti. Scopul nostru in viata este acela de a face ceea ce ne place, atat timp cat ii ajutam si pe altii.

Nu trebuie sa ne gandim niciodata doar la noi, ci si la cei de pe langa. Trebuie sa existe aceasta colaborare, deoarece nu suntem singuri pe lume. Tot ceea ce facem noi, are un ecou mai mic sau mai mare asupra altora si invers. Asta inseamna ca orice am face, trebuie sa ne gandim si la ceilalti si cum am putea noi sa-i ajutam, sa le facem viata mai usoara. Scopul nostru in viata este de a-i ajuta si pe altii prin ceea ce facem, indiferent de ceea ce inseamna acest lucru, pentru ca atat timp cat discutam despre lucruri pozitive, totul este foarte bine.

Scopul oamenilor in viata este acela de a-i ajuta pe alti oameni, facand ceea ce lor le place si ceea ce se pricep ei mai bine. Daca vedem ca nu suntem atat de buni intr-un domeniu, nu trebuie sa ne agatam de el, sperand ca vom invata intr-o zi, ci putem merge mai departe, sperand ca intr-o zi ne vom afla adevaratul scop pentru care ne-am nascut. In cazul in care suntem la inceput, este posibil sa nu ne descurcam prea bine, asta inseamna ca trebuie sa continuam pana invatam si noi, insa eu ma refeream la cazuri in care am incercam multi ani de zile sa facem ceva, si nu ne-a iesit niciodata bine, pentru ca nu ne pricepem la acel lucru, pentru ca nu suntem facuti pentru asa ceva.

In astfel de cazuri, trebuie sa-i lasam pe altii sa se ocupe de el si noi sa incercam sa gasim acel lucru pe care stim sa-l realizam cel mai bine.

Scopul oamenilor in viata este acela de a face lucrurile bine, de a fi experti intr-un anumit domeniu, de a-i ajuta pe altii cu lucrurile pe care ei le-au dobandit, de a fi mai buni si mai intelegatori, de a impinge lumea inspre un viitor mai frumos.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *