Ce te faci cand ai rupere de… ziua de ieri (+18)

Acest articol nu este destinat minorilor sau persoanelor foarte sensibile, deoarece contine anumite cuvinte pe care unii le pot considera vulgare. Daca esti minor sau major si nu iti plac astfel de cuvinte, esti invitat sa nu citesti lucrurile pe care le scriu mai jos.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

De asemenea, nu am de gand sa ajung prin Parlament sau chestii de genul, deoarece pe acolo sunt persoane cu “succesuri”, care dau legi, nu unele care au habar de emiterea actelor normative. Oricum, chestiile astea se afla, daca incepi sa “sapi”. Fac parte din trecutul meu si trebuie scrise in jurnalul personal.

Ieri, in timp ce eram trup si suflet dedicat treburilor pe care le fac pe aici, ma suna Marius, prietenul meu din copilarie si imi zice ca s-a plictisit pe la birou, ca are o rupere grava si ca trece sa ma ia, sa mergem la un pahar de vorba.

Chiar daca aveam treaba, am zis sa nu-l refuz, fiindca este prietenul meu cel mai bun si mare parte din viata mea este legata de el si intamplari cu el. Multe, cat pentru cateva carti. Lucruri pe care poti sa le scrii sau nu pe aici.

Hai sa facem si o poza, pentru blog, mai ales ca el se si pricepe, avand cursuri in domeniu si are scule marfa. Sau avea, ca anul asta cand a fost sa se plimbe prin Italia si-a uitat geanta cu DSLR-ul si niste obiective scumpe in tren. Motiv sa-si cumpere unele si mai bune, dupa cum zicea el. Poza a fost realizata cu jucaria mea semi-profesionala, cumparata in 2014.

Am stat, am ascultat niste muzica: el rock d-ala vechi, eu mai mult hip-hop, Deliric si am discutat despre tot felul de chestii.

Le-am asezat in formatie, dupa care am inceput sa le intrebam de viata. Pe toate cele cumparate… si mai avea cateva in frigider.

la o bere la marius acasa

Acum, nu mai facem prostii, ne-am mai calmat si noi (oare?!?) insa pe timpuri…

Aveam doua prietene, din orasul Alexandria, care vindeau niste produse cosmetice, dupa care veneau pe la noi, cumparau bautura (tarii, rom) si ne futeam. Nu faceam dragoste, ne futeam cu ele direct, pentru ca pe timpul ala se spunea ca: Daca barbatii fac sex, iar femeile fac dragoste, cum o fi sa faci dragoste in grup?

Asta era activitatea noastra preferata: sa bem si sa ne futem. In mica mea cameruta, toti patru. El cu a lui, eu cu a mea. Stereo, de nu mai stia salteaua patului pe ce ritm sa vibreze.

Cand a venit timpul sa mergem si noi la ele, ne-am urcat in masina si hai. Cand sa iesim din Bragadiru, vedem o masina de politie cu radar pe ea, iar un politist ne face semn sa oprim. Ma duc eu cam pierdut cu actele inspre el, insa el le refuza, zicand “Nu, nu de asta te-am oprit. Doream sa va intreb daca puteti sa ma luati cu voi pana la Alexandria”. Cum sa nu! L-am intrebat daca mai sunt radare pana la destinatie, a zis ca nu, coborand alb ca varul la fata, atunci cand l-am lasat unde trebuia.

Am trecut prin Alexandria, le-am luat pe fete si hai sa mergem cu ele in Zimnicea, deoarece tovarasul meu avea un var pe acolo care statea singur intr-un apartament. Ii dadeam niste bani si il trimiteam la plimbare, sa ne vedem de treaba.

Pe drumul pana acolo, cea care era cu mine si statea in spate, mi-a acoperit ochii, sa nu mai vad pe unde merg. Bezna si pe afara si la mine. Senzatia aia misto de pericol si de dealuri unele dupa altele, de te simteai ca in carusel.

Am ajuns la varul lui, i-am dat niste bani si l-am trimis la discoteca, sa bea.

Noaptea tarziu, cand ne pusesem si noi la somn, vine varul lui acasa, impreuna cu inca vreo cativa prieteni, ca este scandal la discoteca, sa venim acolo.

A mers Marius acolo si cand erau discutiile in toi cu aia cu care se certau, s-a enervat si a scos mana din buzunarul gecii… cu tot cu sutienul prietenei sale. Va dati seama, nu s-a mai batut nimeni…

Cu alta ocazie, tot asa: mers la varul lui, ziua, trimis la plimbare si noi distractie. Eu in pat, prietenul meu pe balcon, o scosese pe fata aia pe geam si ii dadea acolo. Noi la primul etaj, jos un bar cu multa lume.

Cam asa ne distram pe timpurile alea.

Acum suntem cuminti.

Promitem!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *