Ce te faci când te opreşte poliţia?

Ce te faci când te opreşte poliţia? Asta este o întrebare la care, probabil, fiecare dintre noi ne gândim atunci când suntem traşi pe dreapta de către cei de la “circulaţie”.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Oare ce am mai făcut? De ce naiba m-au oprit? Cum scap de ei? După care începi să-ţi repeţi în minte scuzele care te vor salva de o amendă sănătoasă şi uneori de suspendarea permisului de conducere.

Videoclipul de mai jos (camera ascunsă) mi-a adus aminte de o întâmplare petrecută în urmă cu ceva ani, când mă întorceam de la bunicii mei din Argeş şi mă aflam pe Alexandria-Bucureşti.

Tocmai intrasem într-o localitate d-aia minusculă, în care dacă ai o erecţie spontană şi sănătoasă rişti să te afli şi în interiorul şi în afara ei, când de-o dată un nenea poliţist îmi face semn să opresc.

– “Ştii pentru ce te-am oprit?” zice el

În gândul meu: oare ce e asta, vreo ghicitoare, capcană? Să nu fac totuşi pe deşteptul şi să-i răspund:

– Viteză? întreb eu, cu faţa şi glasul unui îngeraş nevinovat.

– “Nu! Ai uitat să aprinzi farurile, însă de data asta te iert. Primeşti un avertisment verbal.”

M-am simţit tare bine că nu m-a amendat şi cred că la fel, dacă nu chiar mai mult, s-au bucurat şi cei din clipul următor, care atunci când au fost opriţi de către poliţist, în locul unei amenzi pentru cine ştie ce încălcare a regulilor de circulaţie, au primit 100 de dolari drept recompensă tocmai pentru că s-au comportat exact aşa cum trebuie în trafic.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *