Ce te faci când te opreşte poliţia?

Ce te faci când te opreşte poliţia? Asta este o întrebare la care, probabil, fiecare dintre noi ne gândim atunci când suntem traşi pe dreapta de către cei de la „circulaţie”.

Oare ce am mai făcut? De ce naiba m-au oprit? Cum scap de ei? După care începi să-ţi repeţi în minte scuzele care te vor salva de o amendă sănătoasă şi uneori de suspendarea permisului de conducere.

Videoclipul de mai jos (camera ascunsă) mi-a adus aminte de o întâmplare petrecută în urmă cu ceva ani, când mă întorceam de la bunicii mei din Argeş şi mă aflam pe Alexandria-Bucureşti.

Tocmai intrasem într-o localitate d-aia minusculă, în care dacă ai o erecţie spontană şi sănătoasă rişti să te afli şi în interiorul şi în afara ei, când de-o dată un nenea poliţist îmi face semn să opresc.

– „Ştii pentru ce te-am oprit?” zice el

În gândul meu: oare ce e asta, vreo ghicitoare, capcană? Să nu fac totuşi pe deşteptul şi să-i răspund:

– Viteză? întreb eu, cu faţa şi glasul unui îngeraş nevinovat.

– „Nu! Ai uitat să aprinzi farurile, însă de data asta te iert. Primeşti un avertisment verbal.”

M-am simţit tare bine că nu m-a amendat şi cred că la fel, dacă nu chiar mai mult, s-au bucurat şi cei din clipul următor, care atunci când au fost opriţi de către poliţist, în locul unei amenzi pentru cine ştie ce încălcare a regulilor de circulaţie, au primit 100 de dolari drept recompensă tocmai pentru că s-au comportat exact aşa cum trebuie în trafic.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *