Cea mai tare bătaie de stradă

De când te apuci de artele marţiale, îţi doreşti să devii cel mai bun. Te saturi să stai mereu în umbra maestrului şi simţi undeva acolo în interiorul tău că va veni şi ziua când îl vei putea provoca la o luptă dreaptă, din care speri să ieşi învingător.

La fel se întâmplă şi cu tânărul din videoclipul de mai jos. Se pregăteşte temeinic, îşi calculează atent paşii, deşi uneori nu-i ies tocmai bine şi trece la atac.

Maestrul nu ridică nici măcar o sprânceană la atacurile furibunde ale învăţăcelului. Îi respinge fiecare tentativă de dominare, cu o singură mână… cealaltă fiind ocupată cu ţigarea, pe care nu vrea să o stingă nici în ruptul capului.

Zic bine „ruptul capului”, deoarece elevul se opinteşte şi reuşeşte până la urmă să-l dărâme pe profesor, însă este doar o falsă aparenţă a victoriei fiindcă folosind tot o singură mâna, maestrul reuşeşte să-l prindă de gât în timp ce grăbit apucă telefonul care suna de zor şi începe să vorbească la el.

Precum în artele marţiale mixte, elevul îşi recunoaşte înfrângerea şi bate de câteva ori cu palma în „podeaua ringului”.

După ce scapă din prinsoarea nemiloasă a învingătorului, învinsul bate sportiv palma cu acesta şi se retrage pentru a-şi linge rănile şi a se antrena mai mult în vederea viitoarelor confruntări.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *