Cel mai bun tratament durere dinţi

tratament rapid dinti

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Dacă v-aţi pus întrebările: “Care este cel mai bun tratament pentru durerile de dinţi?”, “Cum să scap de durerile de dinţi?”, “Ce să faci când te dor dinţii?”, “Care este cel mai bun remediu pentru durerile de dinţi?”, “Cum să fac să nu mă mai doară dinţii?”, “Ce să iau pentru dinţi?” sau “Care este cel mai rapid remediu pentru durerile de dinţi?”, atunci este cazul să citiţi acest articol.

Mă supără de ceva timp măseaua de minte, care tot creşte… într-un mod foarte încet, în sensul că o dată la câteva luni se gândeşte că e cazul să mai avanseze un pic, făcându-mi viaţa un calvar pentru câteva zile.

Asta înseamnă că mi se umflă tot obrazul drept precum unui hamster care tocmai a mâncat, nu mai pot deschide gura prea mult şi în general simt o durere intensă şi de lungă durată.

Ştiu că în acele zile nu sunt prea multe de realizat, aşa că o las să-şi facă damblaua, după care totul revine la normal.

Aşa s-a întâmplat până săptămâna trecută, când a decis să mă doară mult mai rău decât de obicei, pentru mai multe zile, împreună cu urechea şi tot capul.

Am încercat remedii naturiste pentru tratarea durerilor de dinţi, cum ar fi gargară cu apă caldă şi sare, însă efectul este de scurtă durată.

În fine, am ajuns la Kamistad Gel pe care-l recomand ca fiind un tratament rapid pentru durerile de dinţi/gingie.

Se masează uşor zona dureroasă cu acesta şi în câteva minute îşi face efectul, în sensul că amorţeşte locul respectiv, datorită faptului că are în compoziţie clorhidrat de lidocaină şi extract de muşeţel.

Cel mai bun lucru este şi că are un efect de durată, nefiind nevoie, cel puţin în cazul meu, să aplic de mai mult de două-trei ori pe zi.

Eu îl aveam de mai demult, însă m-am uitat pe Internet şi l-am găsit la mai multe magazine on-line.

Se eliberează fără prescripţie medicală şi nici nu costă prea mult.

Sper să vă fie de folos informaţia şi vă doresc să nu aveţi parte de dureri de dinţi!

 

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *