Cel mai frumos cantec de dragoste

Tocmai ce am compus primul meu cantec si il consider cea mai frumoasa melodie de dragoste: Loop Spinning Love.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Loop Spinning Love este acea dragoste care nu se va sfarsi niciodata, ci va fi prezenta in viata ta mereu. Este acea dragoste care nu cunoaste notiunea de timp, pentru ca-i o iubire sincera, adevarata, iar iubirea adevarata dureaza o vesnicie. Acest cantec de dragoste este cu si despre o dragoste pe care o astepti toata viata, insa stii ca ea va veni pana la urma, ca va ajunge alaturi de tine. Este despre o iubire care chiar daca s-a lasat asteptata mult timp, atunci cand vine nu ti-ai mai dori sa plece niciodata din viata ta, deoarece stii ca este ceea ce ai cautat atat de mult timp.

Loop Spinning Love este acea melodie noua de dragoste, pe care am scris-o cu gandul la toti cei care iubesc si sunt iubiti, la toti cei care vor sa iubeasca si sa fie iubiti, la toti cei care mai cred in acea dragoste adevarata. Unica dragoste, care te faci sa spui ca nu mai vrei nimic altceva. O dragoste care nu tine cont nici de timp, nici de nimic altceva, ci doar de sentimente sincere. Sentimente adevarate, venite din inima, care nu se pot pierde in timp, ci raman la fel de puternice ca la inceput.

Dragostea nu dispare, ci dragoste devine din ce in ce mai puternica, pe masura ce inimile devin din ce in ce mai apropiate. Dragostea nu se pierde in neant, ci se “pierde” in saruturi. Saruturi patimase, saruturi pasionale, care vin sa confirme ceea ce tu stii deja: ca este dragostea pe care o asteptai.

Acest cantec nou de dragoste, aceasta melodie de iubire, este pentru toti cei care nu au incetat sa creada in sentimentele frumoase, in ceea ce este mai pur si placut pe Pamant.

Sper sa va placa melodia de dragoste scrisa de mine: Loop Spinning Love.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *