Cele mai recente doua piese B.U.G. Mafia sunt destul de slabute

Cele mai recente doua piese BUG Mafia sunt destul de slabute

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Stiti bine ca sunt fanul formatiei romanesti de hip-hop B.U.G. Mafia, de multi ani de zile, si am asteptat mereu cu sufletul la gura sa mai lanseze acestia cate vreo noua piesa, lucru care se intampla destul de rar. Nu mai discut de vreun nou album, deoarece pretentiile ar fi prea mari.

Le scot rar cei de la B.U.G. Mafia, insa si atunci cand o fac, de cele mai multe ori, melodiile acestora te fac sa rupi in doua butonul de repeat, mult timp dupa ce le-ai auzit pentru prima data.

Daca ar fi sa ne referim la ultimele piese ale formatiei B.U.G Mafia, #MMDJ a reprezentat ceva nou si placut, o colaborare de succes a mafiotilor cu Gojira si Planet H, iar „Sa cante trompetele” a fost si mai buna, din toate punctele de vedere, Feli avand o voce superba. Cele doua melodii reprezinta muzica hip-hop romaneasca de calitate.

Nu la fel s-ar putea spune si despre cele mai recente doua piese ale formatiei din „Pantelimon”, despre care a avut grija cineva sa-mi aminteasca atunci cand am primit un e-mail zilele trecute. M-am abonat la e-mail, cred, cand m-am inscris pe site-ul B.U.G. Mafia sa descarc vreo melodie sau vreun album. Nu-mi plac acele e-mailuri de nici un fel, indiferent de la cine ar veni, asa ca m-am dezabonat imediat, nu inainte de a asculta cele doua piese mentionate in acesta. Eram curios sa o aud pe ultima, deoarece pe prima o stiam.

Prima dintre ele, „Pe coasta”, este un dezastru total. Parca nici nu este o piesa B.U.G. Mafia, ci o continuare a melodiilor de vara cu si despre Mamaia, „Viva Mamaia” si „A lu’ Mamaia”. Nu este stilul B.U.G. Mafia si nu-mi place absolut deloc ceea ce am auzit acolo. Cu siguranta este una dintre cele mai nereusite melodii ale acestei formatii. Prea comerciala, prea de sezon.

A doua, intitulata „Ulei Si Apa” iti lasa impresia ca a fost facuta in graba. Fara ritm, fara rime alese, fara acea energie marca B.U.G. Mafia. Nu este la fel de rea precum „Pe coasta”, insa nici macar pe departe la fel de buna precum una dintre piesele mele favorite ale respectivei formatii, „Supranatural”.

Nu credeam ca voi scrie vreodata asa ceva despre formatia mea preferata, insa habar nu am de ce au ales sa lanseze astfel de piese. Daca tot le scot rar si nu mai au chef sa investeasca in albume si videoclipuri, deoarece nu-si scot banii, macar te-ai astepta sa apara ceva bun, precum „Sa cante trompetele”. Aceasta este cu adevarat cea mai recenta piesa buna a celor de la Mafia, din toate punctele de vedere: voci bune hip-hop (Tataee, Uzzi, Caddillac), voce buna refren (Feli) versuri de calitate si un instrumental potrivit.

Trec peste cele ultimele doua piese ale acestora, deoarece le consider destul de nereusite pentru a fi ascultate si astept urmatoarea melodie de senzatie B.U.G. Mafia, pentru a scrie despre ea.

Pana atunci, ma intorc la „Supranatural”, pe repeat, asa cum ii sta bine acelei piese foarte bune a mafiotilor.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *