Cele mai sincere dorinte si nevoia de bunatate

Cele mai sincere dorinte si nevoia de bunatate

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

De cele mai multe ori, dorintele sincere se implinesc. Cel putin asta este ceea ce am observat. Evident, dorintele sincere vin din partea oamenilor sinceri, buni. Sinceritatea si bunatatea stau mana in mana, asa ca i-ar fi destul de dificil uneia sa existe fara cealalta.

Oamenii sinceri sunt si oamenii buni, gata sa-i ajute mereu pe cei de langa ei. Asta inseamna ca pana la urma se va gasi o cale sa le fie si lor indeplinite dorintele, daca ofera atat de multa bunatate celor din jur. Nu se poate sa fii o persoana buna si tu sa primesti doar rau mereu. Se poate intampla sa mai ai parte si de evenimente negative, deoarece lumea in care traim s-a inrait prea mult, insa acest lucru nu se poate intampla mereu. Nu se poate ca tu sa fii mereu bun si sa primesti doar rau.

Nu asa este lumea in care traim. Lumea in care ne ducem viata este guvernata dupa regulile ei, iar acestea spun ca este foarte probabil si posibil sa ti se intoarca bunatatea pe care o oferi mereu. Nu inseamna ca trebuie sa te astepti sa ti se intample si tie lucruri bune, pentru ca ele oricum ti se vor intampla.

Bunatatea nu vine din a face bine pentru a primi si tu bine, ci din a face bine sincer, din tot sufletul tau, fara sa astepti nimic in schimb. Asta inseamna oamenii buni. Oamenii buni nu asteapta sa primeasca nimic in schimbul faptelor lor bune, ci le este de ajuns ca ii ajuta pe altii, acest lucru facandu-le o zi mai buna. Sunt sigur ca vi s-a intamplat si voua sa ajutati pe cineva si dupa ce ati facut acest lucru ati avut o zi excelenta.

Mi s-a intampla si mie, ni s-a intamplat tuturor. Faptele bune iti dau aripi si te fac sa te simti bine, pentru ca bunatatea atrage mereu si mai multa bunatate. La fel si sinceritatea si dorintele tale. Dorintele tale vor deveni realitate intr-o zi, mai ales daca ele sunt unele sincere, bazate pe bunatate si lucruri pozitive. Nu are cum sa se intample altfel, pentru ca asa sunt asezate lucrurile in aceasta lume.

Va veni si randul tau la fericire adevarata, chiar daca asta nu se va intampla nici azi, nici maine, nici peste un an. Speranta nu moare niciodata, mai ales in sufletul oamenilor buni. Chiar daca oamenii buni se simt bine atunci cand ii ajuta pe altii, nu inseamna ca nu au si ei propriile dorinte. Fiecare dintre noi ne dorim cate ceva ce nu este astazi posibil, insa maine poate fi.

Nu trebuie sa incetam niciodata sa speram, pentru ca altfel ar insemna ca am cedat batalia, ca ne consideram invinsi, iar noi nu suntem niste invinsi, ci niste invingatori. Dorintele noastre vor deveni realitate intr-o zi, la fel cum este de real si faptul ca suntem niste persoane bune si sincere.

Imi doresc sa vi se implineasca cele mai mari dorinte, sa aveti parte de tot ceea ce va doriti. Cat mai repede posibil. Daca se poate, chiar si astazi.

Imi doresc sa fiti fericiti si bucurosi, toata viata voastra, iar rautatea si alte lucruri negative sa nu faca parte niciodata din voi!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *