Cerul albastru si linistea interioara pe care ne-o sadeste acesta

Cerul albastru si linistea interioara pe care ne-o sadeste acesta

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Putem privi catre cerul albastru, pentru ca seninatatea lui ne face noua ziua mai senina, ne da o stare de bine si ne face sa ne gandim ca lucrurile sunt minunate pe Pamant. Cerul albastru este motiv de celebrare, este motiv de a sti ca lumea este frumoasa si trebuie sa o pretuim in fiecare clipa a vietii noastre.

Cerul albastru este cel care ne da forta sa continuam dimineata, atunci cand ne trezim si vedem ca pe el straluceste soarele atat de maret si impunator. Cerul albastru este cel care ne impinge sa visam si sa ne imaginam ca tot ceea ce este in jurul nostru poate si este special. Noi suntem speciali, pentru ca acel cer albastru ne face sa fim asa. Ne face sa credem ca nimic rau nu se poate intampla si ca totul este guvernat de ganduri si atitudini bune, in special de catre cele care ne imping in fata, ne duc inspre realizari mari si obiective grandioase.

Cerul albastru este cel care ne conduce starea de spirit si ne face sa spunem ca suntem cei mai buni si ca astazi ii vom influenta si pe altii cu bunatatea noastra, pentru a fi si ei la fel ca noi. Cerul albastru te face sa te simti viu, atunci cand nu mai ai energie si te face sa-ti reincarci bateriile, atunci cand simti ca ti-ai pierdut si ultima resursa de putere.

Cerul albastru este cel care ne face sa spunem ca astazi vom reusi in orice, atat timp cat am privit catre el. Insa oamenii uita cateodata sa se mai uite la cerul albastru, fiindca sunt mult prea preocupati sa alerge dupa bani, sa alerge dupa lucruri care ii fac pe ei sa se simta bine, sa alerge numai dupa obiecte care sa le hraneasca egoismul si dorinta de putere.

In goana asta nebuna a lumii moderne dupa tot ceea ce dorim noi si dupa tot ceea ce ne poate situa pe noi in fata altora, uitam de foarte multe ori sa mai privim catre cerul albastru si frumusetea lui. Ne imaginam ca lumea poate exista si fara el, ca noi putem sa ne ducem treburile inainte si fara sa privim catre cerul albastru, insa nu este asa.

Oamenii au nevoie de impulsuri si de imbolduri pentru a continua si acest lucru pe care unii l-ar considera marunt, cum ar fi sa privim catre cerul albastru, poate sa ne faca sa spunem ca traim, ca suntem oameni pe pamant si ca noi putem duce situatiile mai departe, catre viitor.

Inspiratia primita atunci cand privesti cerul albastru si te gandesti la ceea ce ai de facut, este una extrem de puternica, una care poate insemna numai lucruri bune, fiindca este realizata sub imperiul calmului si inspiratiei bune. Trebuie sa invatam sa ne uitam si inspre lucrurile pe care noi le consideram mici si neimportante, pentru ca astfel cadem intr-o umbra foarte adanca, una de unde nu mai putem iesi.

Daca dorim sa evoluam, trebuie sa invatam sa nu trecem cu lejeritate peste tot ceea ce noi consideram inutil, fiindca putem sa uitam foarte usor si lucrurile pe care noi le credem de mare utilitate. Sper sa nu treceti nici voi peste evenimentele pe care trebuie sa le bagati in seama si sa aveti parte in aceasta viata numai de ceruri senine si tot ceea ce va doriti voi mai mult!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *