Chanranhan Yusan – Brilliant Legacy

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Chanranhan Yusan Brilliant Legacy

Chanranhan Yusan (Brilliant Legacy) este un serial coreean despre faptul ca oamenii nu ar trebui niciodata sa uite ca sunt oameni si sa ajute fara sa se gandeasca la interese, deoarece nu stie cum vor primi si ei, la randul lor, ajutor din partea altora, atunci cand vor avea mai multa nevoie de acesta. Chanranhan Yusan (Brilliant Legacy) este un serial coreean ce a fost lansat in luna aprilie, a anului 2009, care contine 28 de episoade.

Ea este o fata care a avut un trecut deloc fericit, deoarece mama acesteia a murit atunci cand era mica, la varsta de 11 ani, fiind crescuta de catre tatal ei, cel care s-a recasatorit 5 ani mai tarziu. Din pacate pentru ea, noua mama nu i-a oferit niciodata iubirea de care avea nevoie, fiind mai mult atrasa de banii tatalui ei, decat de orice altceva. Astfel, ea a ajuns sa studieze in Statele Unite ale Americii, revenind in Coreea de Sud pe parcursul vacantei, pentru a-l aduce in SUA si pe fratele ei autist, in ideea de a aprofunda tainele muzicii.

Cum socoteala de acasa nu prea se potriveste mereu cu cea din targ, in loc sa se bucure de o perioada scurta de relaxare, aceasta traieste iar o adevarata drama atunci cand afla ca a murit si tatal ei, ultimul sprijin pe care il mai avea. In realitate, tatal ei nu a murit, ci doar este nevoit sa stea un timp departe de familie, pentru a o putea ajuta prin salvarea afacerii pe care o are, care se afla in pragul falimentului. Totul s-a intamplat intr-o zi, atunci cand un hot i-a furat tatalui ei portmoneul, dupa care a murit intr-un incendiu, fiind gasit la el portofelul parintelui ei. Astfel, politia a crezut ca tatal ei este cel care a murit. Acest lucru a picat precum o manusa pentru tatal care avea probleme, deoarece s-a ascuns pentru o perioada, pentru a da posibilitatea familiei sale sa puna mana pe asigurare si sa-i salveze afacerea.

Nu asa s-a si intamplat, fiindca atunci cand mama vitrega s-a vazut cu banii de pe urma „decesului” tatalui ei, i-a alungat din casa pe cei doi, pe ea si pe fratele ei. Fiind pentru prima data intr-o situatie atat de grea, a cerut ajutorul celor pe care ii credea prieteni, insa nu l-a primit tocmai din partea unora pe care ii considera precum niste frati, deoarece unii oameni sunt obisnuiti sa stea pe langa tine doar cand o duci bine, nu si cand ai probleme reale.

Asta inseamna ca este ajutata sa-si gaseasca un loc de munca, de catre adevaratii ei prieteni. Cu un job nu tocmai pe placul multora si o viata foarte grea, nu se poate spune despre aceasta ca traieste cele mai bune momente ale ei, insa nu a uitat sa spere si sa ajute. Acel ajutor al ei, lipsit de orice urma de interes, fata de o persoana necunoscuta, este cel care o va ajuta mult in viitor si o va readuce intr-o lume pe care o uitase.

Chanranhan Yusan (Brilliant Legacy) este un serial coreean despre ura, dragoste, ajutor, neputinta, incredere, prieteni si fericire.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *