Chelsea – Steaua

Când ne-am calificat în grupele Champions League am zis aşa: voi urmări meciurile ca pe un spectacol, deoarece se joacă la cel mai înalt nivel. Fără nervi, fără mari aşteptări.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Nu ştiu dacă am reuşit să nu mă supăr pe rezultatele slabe ale Stelei dar care se întrevedeau, însă nu am încetat să sper că vom reuşi ceea ce toată suflarea roş-albastră aşteaptă: prima victorie din acest sezon de grupe UEFA Champions League.

O să fie aproape misiune imposibilă, mai ales că lipseşte sufletul şi motorul echipei, Alex Bourceanu, dar optimismul rămâne.

Vreau să văd cum jucătorul meu preferat, Cristi Dodelinho Tănase îşi ridiculizează adversarii prin driblinguri, aducându-ne aminte pentru ce iubim fotbalul.

Let’s drink, let’s win!

Trup şi sânge pentru culori!

Forza Dodel!

Forza Steaua!

bere guinness

Share it on:
TwitterFacebook

2 Comments

  1. era clar ca n-aveam nicio sansa.chipciu nu exista, chiriches a plecat, rusescu a plecat, tanase, cine e ala?!
    oricum ar fi nu mai e echipa de anul trecut. astia care sunt acum titulari, erau rezerve anul trecut… tocmai de aia multi laudau steaua ca au rezerve care joaca aproape ca titularii… acum… nimic, nu mai fac fata…

    • Sunt de acord cu tine, in afara de ce spui despre Dodel. 🙂 Daca mai punem si faptul ca Gheorghievski ne-a mancat aproape toate meciurile in care a jucat, tabloul este complet. Gheorghievski e cel mai slab jucator, daca poate fi numit asa, care a fost la Steaua vreodata. Sa-l tii rezerva pe Varela, care-i un jucator bun, puternic, foarte putini trec de el … este dovada de neprofesionalism, rea-credinta si nepasare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *