Cheonkukui Namu – Tree of Heaven

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Cheonkukui Namu Tree of Heaven

Cheonkukui Namu (Tree of Heaven) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, in care oamenii refuza sa dea frau liber iubirii, de teama de a nu fi aratati cu degetul de catre lumea ipocrita in care traim, aceasta frica fiind amplificata si de tinerea lor, de lipsa experientei. Acest lucru conduce catre multi ani irositi degeaba, timp in care puteau sa se iubeasca fara sa le pese de ceea ce cred altii despre ei. Cheonkukui Namu (Tree of Heaven) este un serial coreean ce a fost lansat in luna februarie, a anului 2006, care contine un numar total de 10 episoade.

Cheonkukui Namu (Tree of Heaven) este despre povestea lor de iubire interzisa. Ea este o fata de 18 ani, mereu vesela si intotdeauna avand o atitudine pozitiva. Locuieste impreuna cu mama acesteia, iar atunci cand a aflat ca parintele ei se va recasatori, a fost cat se poate de curioasa sa-si intalneasca noul tata. Toate bune si frumoase, doar ca tatal ei vitreg a venit impreuna si cu baiatul lui, un tip care reprezinta exact opus ei, asta insemnand ca este ursuz, introvertit si destul de ciudat.

In continuare, intre cei doi se leaga mai mult decat o simpla prietenie, mai ales ca au avut destul timp sa se cunoasca atunci cand parintii lor au plecat in luna de miere, ambii locuind in tot acest timp la morocanoasa ei matusa, alaturi de rivala sa verisoara. Chiar daca acestia au sentimente puternice unul fata de celalat, faptul ca sunt frati vitregi ii face sa se abtina din a merge mai departe si a se iubi cu adevarat.

Nu peste mult timp, atunci cand ea absolveste liceul, destinele lor se despart, acestia neavand ocazia de a consuma acea dragoste pura, adolescentina. Se despart doar pentru a se reintalni peste ani de zile. Toti trei, el, ea si verisoara ei. Cu totii s-au schimbat destul de mult, fiindca timpul ii modeleaza pe oameni. Doar dragostea dintre cei doi a ramas la fel si, evident, rivalitatea verisoarelor. Poate ca de aceasta data nu le va mai fi teama sa se iubeasca, asa cum s-a intamplat in trecut.

Cheonkukui Namu (Tree of Heaven) este un serial coreean despre o a doua sansa, cea pe care nu prea o primesc oamenii in viata reala. Sansa de a se iubi, mai ales ca dragostea adevarata nu moare niciodata, chiar daca oamenii o ocolesc. In realitatea de zi cu zi, sunt rare ocaziile cand destinul ii aduce iar impreuna pe cei care se iubesc sincer, insa care ajung sa se desparta din diferite motive. Asta pentru ca oamenii sunt orgoliosi, nu vor sa cedeze, nu vor sa ierte, chiar daca inima le spune altceva. Oamenii prefera sa sufere in tacere, desi un singur mic gest din partea lor ar putea sa insemne deschiderea portilor fericirii. Cheonkukui Namu (Tree of Heaven) ne invata ca nu trebuie sa ne fie teama sa iubim, indiferent de situatie, deoarece s-ar putea sa nu mai avem o a doua sansa de a ne afla langa cel sau cea care ne poate aduce fericire in viata noastra, iar daca in cazul fericit in care se intampla acest lucru, tot vom regreta acel timp pierdut, fiindca acei ani nu se mai intorc.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *