Choegoda Lee Soon-shin – You’re the Best, Lee Soon-shin

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Choegoda Lee Soon-shin You're the Best, Lee Soon-shin

Choegoda Lee Soon-shin (You’re the Best, Lee Soon-shin) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, insa pana la a se ajunge la iubire, personajul principal feminin al acestei productii TV din Coreea de Sud, trebuie sa treaca prin tot felul de stari sufletesti diferite, de la tristete la speranta, de la drama la dragoste, de la certitudini la nesiguranta si asa mai departe, din cauza faptului ca viata ei a fost una destul de zbuciumata, inca din momentul in care s-a nascut. Choegoda Lee Soon-shin (You’re the Best, Lee Soon-shin) este un serial coreean ce a fost lansat in luna martie, a anului 2013, si care contine un numar total de 50 de episoade.

Toata actiunea din Choegoda Lee Soon-shin (You’re the Best, Lee Soon-shin) graviteaza in jurul ei, Soon-shin fiind o fata care a dus o viata destul de normala, pana intr-un anumit punct al existentei sale. Aceasta are trei surori, mai mari decat ea si o mama care o iubeste nespus de mult. Soon-shin se confrunta cu probleme pe care si alti tineri le au, incercand sa-si gaseasca un loc de munca decent, lucru care nu prea ii iese de cele mai multe ori, insa asta nu-i nimic in comparatie cu intamplarile care vor urma in viata ei, atunci cand tot ceea ce parea certitudine, devine dintr-o data un curcubeu care contine atat culori calde, cat si reci.

Viata ei linistita incepe sa se transforme intr-o permanenta cautare a adevarului, in legatura cu adevarata sa identitate, atunci cand tatal acesteia moare intr-un accident de masina. De aici incolo, Soon-shin descopera ca toti cei pe care ii credea familia ei, nu ii sunt de fapt rude de sange, ea fiind adusa acasa de catre tatal ei, intr-un cos, atunci cand era mica. Mama adevarata a acesteia, este de fapt o actrita faimoasa, care ar fi avut o relatie cu tatal ei, si care ajunge sa-i predea lectii de actorie, fiindca asta isi doreste sa devina si ea. Mai mult, respectiva actrita ii spune ca nici macar cel pe care il credea tatal ei, nu are aceasta calitate.

Fiind supusa unei avalanse de informatii noi, in legatura cu existenta sa, precum si unor presiuni de tot felul, atat din partea mamei sale naturale, cat si a familiei care a crescut-o, Soon-shin devine confuza si incearca sa-si dea seama care-i cea mai buna cale de urmat, in ceea ce priveste viitorul ei. In plus, vrea sa afle adevarul despre conditiile in care tatal ei a murit in acel accident de masina, mai ales ca vinovatul a fugit de la locul faptei, iar “noua” ei mama nu este straina de ceea ce s-a intamplat.

De asemenea, ea se indragosteste de cel care a crezut in talentul ei actoricesc inca de la inceput, atunci cand a pus pariu cu mama acesteia, ca Soon-shin va deveni si ea o actrita cunoscuta. El conduce o companie de divertisment si chiar daca la inceput era destul de arogant, nepasator, cu timpul decide sa se schimbe, mai ales ca si acesta incepe sa aiba sentimente fata de ea.

Choegoda Lee Soon-shin (You’re the Best, Lee Soon-shin) este despre un destin dramatic, insa care nu poate sa tina o viata intreaga, deoarece pe Pamant mai exista si fericire, nu doar deziluzii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *