Choegoui Sarang – The Greatest Love

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Choegoui Sarang The Greatest Love

Choegoui Sarang (The Greatest Love) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, acolo unde putem vedea cum oameni care reusesc sa afle ceea ce inseamna cu adevarat o cariera de succes, ajung sa traiasca drama de a simti pe pielea lor gustul amar al decaderii. In acest serial coreean capata inteles zicala “Este greu sa ajungi in top, dar si mai dificil sa te mentii acolo”, cu singura mentiune ca nu este valabila pentru toata lumea, deoarece putem vedea si cum persoane care par impecabile atunci cand vine vorba despre relatia lor cu lumea din afara, nu sunt in realitate nici pe departe atat de sincere si bune cum vor sa para doar pentru a ramane acolo sus, din contra.

Choegoui Sarang (The Greatest Love) este in primul rand despre ea, fata care a cunoscut succesul in urma cu zece ani de zile, in calitate de cantareata a celei mai bune trupe feminine din Coreea de Sud. Din nefericire pentru ea, succesul nu a durat nici doi ani de zile, pentru ca intr-o zi trupa respectiva s-a destramat, tot ceea ce construisera pana atunci fiind risipit intr-o conferinta de presa. Mai apoi, aceasta a incercat o cariera muzicala pe cont propriu, insa fara prea mare succes. Astfel, din vedeta care fusese mai demult, a ajuns o persoana care se chinuie sa ramana pe linia de plutire participand la orice emisiune este invitata, in ideea de a-si intretine familia. Daca ea incearca din toate puterile sa-si ajute familia, nu la fel se intampla cu rudele ei, deoarece tatal si fratele ei nu au facut altceva decat sa-i risipeasca banii pe tot felul de afaceri paguboase, atunci cand aceasta avea succes si resurse financiare pe masura.

De cealalta parte, personajul masculin al acestui serial coreean este reprezentat de catre un actor foarte popular in Coreea de Sud. Acesta are o priza atat de mare la public, deoarece este intotdeauna atent cu el, neuitand niciodata sa zambeasca, sa fie amabil, umil, lasand impresia ca este persoana perfecta. Lasa impresia, deoarece in realitate este exact invers fata de ceea ce vrea sa para, asta insemnand un tip arogant, caruia nu-i pasa decat de el si care se comporta intr-un mod atat de fals, doar pentru a nu-si pierde fanii.

Nu trece mult timp si cei doi ajung sa se intalneasca, din intamplare, deoarece iubirea trebuia sa-si faca si ea prezenta, ajutata de catre destin. Prima data ea nu a stiut cine este el, asta pana cand s-au intalnit iar si si-a dat seama cine fusese tanarul arogant care indraznise sa-si lase autograful pe mana ei. De aici incolo au loc tot felul de evenimente care mai de care mai amuzante, pentru a condimenta povestea de dragoste care incepe sa se infiripe intre cei doi.

Choegoui Sarang (The Greatest Love) este acel serial coreean amuzant de iubaret, care te face sa spui, dupa ce l-ai vizionat, ca nu ti-ai pierdut timpul degeaba cu el. Este un fel de “Vrei iubire? Iti dam, doar ca ea vine la pachet si cu niste comedie, pentru a completa spectacolul dragostei”.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *