Choolsaengui Bimil – Birth Secret

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Choolsaengui Bimil Birth Secret

Choolsaengui Bimil (Birth Secret) este despre oameni care s-au iubit mult si au fost adusi impreuna de probleme asemanatoare, insa care ajung pe punctul de a se desparti atunci cand intervine uitarea in viata lor, o uitare care are cauze medicale. Choolsaengui Bimil (Birth Secret) este un serial coreean ce a fost lansat in anul 2013, luna aprilie si care contine 18 episoade.

Viata normala a unei familii este ravasita atunci cand ea incepe sa-si piarda memoria. Sufera de o forma de amnezie care a facut-o sa uite ultimii zece ani din viata, niste ani extrem de importanti atat pentru ea, cat si pentru familia ei, adica sotul si copilul. Pe parcursul acestor ani l-a cunoscut pe cel care i-a devenit sot, atunci cand ambii doreau sa se sinucida din cauza problemelor pe care le aveau. Au hotarat sa uite de un asemenea gest extrem si sa continue viata impreuna, mai ales ca s-au indragostit unul de celalalt.

S-au indragostit chiar daca nu multi ar fi fost cei care i-ar fi vazut impreuna, deoarece nu pareau tocmai a se potrivi. Ea provine dintr-o familie buna, cu o situatie materiala peste medie. In plus, a mostenit de la mama acesteia si un nivel de inteligenta foarte ridicat, care o plaseaza in categoria geniilor.

De cealalta parte, el este un om sarac si care nu are o educatie aleasa, precum a ei. Indiferent de toate aceste lucruri catalogate drept „neajunsuri” de catre lumea in care traim, el este un sot iubitor si un tata grijuliu, care face tot ceea ce ii sta in putere sa-si vada familia fericita.

Si va avea mult de munca, deoarece ea nu-si mai aduce aminte nimic din tot ceea ce s-a intamplat intre ei, de dragostea care a existat. Dragostea disparand, intervine realitatea. Realitatea o face sa se intrebe cum a putut sa se casatoreasca impreuna cu un om atat de nepotrivit pentru ea. In plus, nu intelege cum o persoana ca ea, care poseda un coeficient de inteligenta peste medie, poate avea astfel de probleme cu memoria.

Intrebarile sunt multe, la fel si framantarile sufletesti, insa, pana la urma, va reusi sa treaca peste toate aceste lucruri negative din viata ei, cu ajutorul sotului.

Choolsaengui Bimil (Birth Secret) este un serial coreean despre lucruri groaznice care se pot intampla in vietile oamenilor, insa care pot fi depasite atat timp cat exista intelegere. Daca dragostea a disparut, o putem readuce inapoi, atat timp cat luptam pentru ea. Choolsaengui Bimil (Birth Secret) imi aduce aminte de un film american, The Vow (2012), in care actiunea este asemanatoare, in sensul ca ea isi pierde memoria si el este nevoit sa ii recastige dragostea. Daca nu l-ati vazut, vi-l recomand cu placere, deoarece este la fel de interesant precum acest serial coreean. Desigur, acolo a fost vorba despre pierderea memoriei dupa un accident auto, iar cei doi nu aveau copii, insa problema de fond este aceeasi. Spre deosebire de The Vow, acolo unde lucrurile sunt prezentate intr-o nota mai serioasa, in Choolsaengui Bimil (Birth Secret) acestea iti sunt infatisate intr-o maniera mult mai comica, fiind mai usor de vizionat.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *