Chrome browser 32 buguri/delay

Cea mai recentă versiune a cunoscutului browser al celor de la Google, Chrome 32, este plină de greşeli de programare.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Doar unele dintre cele pe care le-am găsit până acum:

1. De departe, cea mai deranjantă dintre toate este întârzierea (delay) în încărcarea paginilor.

De exemplu, dacă dau refresh de mai multe ori pe oricare dintre articolele mele, o să-mi apară o pagină goală (blank page) pentru 5-30 de secunde. Problemele acestea nu le-am avut în Chrome 31 şi nici nu le am dacă folosesc Firefox browser 26 sau Internet Explorer 10.

chrome 32 bugs 1

2. Pluginurile active nu mai apar în WordPress CMS cu text bold. În IE 10 şi Firefox 26 totul este OK.

chrome 32 bugs 2

3. Folosind Chrome 32, nu mai pot selecta în WordPress CMS ultima opţiune a comentariilor.

De exemplu, nu mai pot da scroll pe „Move to Trash”. În Firefox 26 şi IE 10 nu sunt probleme.

chrome 32 bugs 3

Am raportat toate acestea către Google şi sper să fie rezolvate cât mai repede. Până atunci cred că mă mut pe Firefox, pentru că pur şi simplu Chrome 32 a devenit inutilizabil, din punctul meu de vedere.

Folosesc de mulţi ani Chrome, însă nu-mi amintesc Google să fi lansat până acum o versiune stabilă a browserului, care să conţină atât de multe buguri.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

4 comentarii

 1. la mine au fost probleme la inceput, dupa upgrade.
  am sters toate cookie-urile, am sters adblock, fisierele vechi din chrome si totul merge perfect.

  • Yama, daca era vorba doar de o stergere de cache si ce ai mai scris tu, rezolvam de mult problema. Le-am umplut o pagina intreaga cu buguri si mi-au spus ca au fost inaintate catre echipa de programatori.

   Mi-au dat sa incerc o versiune mai noua, dar nu s-a schimbat nimic. Chrome 32 e cea mai proasta versiune stabila a browser-ului, din toate timpurile. Nu o spun doar eu, mai sunt alte zeci de persoane care au scris pe acolo ca vor trece pe Firefox pana la rezolvarea problemelor.

   Dintre toate, cea mai enervanta este atunci cand iti apare o pagina alba, daca dai de mai multe ori refresh pe o pagina cum ar fi aceasta. De vina este cache-ul Chrome 32 care nu functioneaza cum trebuie.

 2. Adrian Tanase,

  Multumesc pentru post-ul dvs. in legatura cu problemele lui Google Chrome (productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/Tgt2UfSeXb0) Vroiam sa stiu daca mai aveti probleme cu numarul 4 (videoclipurile si html5 video). La site-ul meu chrome asteapta ca tot video sa incarce si atunci incepe. (asteapta 5 minute si atunci incepe). Chiar cand video merge, nu este sunetul de loc. S-a resolvat ceva in legatura cu asta? Cum ati procedat problema?

  Multumesc pentru timpul dvs.
  -Elder Davis

  Site-ul: suntmormon.ro
  Videoclipurile: suntmormon.ro/toate-videoclipurile/

  • Nu s-a rezolvat nimic. Pe YouTube, Chrome in loc sa furnizeze videoclipurile in Flash Player, le incarca in HTML5 player. Acesta nu este un bug legat doar de versiunea 32, ci este prezent de mai multe luni de zile in Chrome. Rezolvarea: folositi alt browser, Internet Explorer, Firefox etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *