City of the Sun

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

City-of-the-Sun

City of the Sun este un serial coreean de actiune, despre o lume in care domneste coruptia, iar cei care isi traiesc viata asa cum trebuie, cu teama si respect fata de lege, sunt putini si par prinsi intr-un joc mult prea periculos pentru existenta lor. City of the Sun a fost lansat in anul 2015, luna ianuarie, si contine un numar total de 16 episoade.

Serialul incepe cu o urmarire foarte spectaculoasa, totul desfasurandu-se intr-un decor de iarna, mult prea tacut si apasator in comparatie cu masinile care par ca incearca sa-si ia zborul de pe sosea, atat de repede merg. Asa cum era si normal, prima dintre acestea, cea urmarita, pierde controlul pana la urma si ajunge intr-o rapa. Opresc si celelalte, iar din ele coboara mai multe persoane, care incearca sa vada ce s-a intamplat cu persoana din masina rasturnata. Atunci cand ajung langa automobil, acestia, genul acela de oameni imbracati la costum, cu alura de mafioti, au parte de o surpriza imensa: nu este nimeni acolo. Asta deoarece ocupantul masinii a reusit sa iasa dintre fiarele indoite, pana sa ajunga la el cei care-l urmareau.

A reusit sa iasa din masina si sa se ascunda dupa un damb, insa este ranit si cu greu ajunge in preajma unei locatii unde ar putea sa faca rost de medicamente. Odata ajuns acolo, realizeaza ca usa este inchisa, asa ca incearca sa o deschida folosind o sarma. Reuseste pana la urma sa deschida usa si sa isi infasoare mana ranita intr-un pansament, dupa care se aseaza pe podea si incepe sa se gandeasca. Atunci cand oamenii au probleme grave, incearca sa isi faca singuri curaj, apeland la amintirile placute din viata lor, la acele momente importante, care le-au marcat existenta intr-un mod pozitiv. La fel face si el, aducandu-si aminte de anumite clipe placute ale copilariei sale.

Acest barbat este Kang Tae Yang, un tanar care lucreaza pentru o companie de constructii si care-si da seama ca lucrurile care se petrec in respectiva firma nu sunt tocmai asa cum ar trebui sa fie. Kang Tae Yang este o persoana corecta, iar aceasta lume a coruptiei, in care se vede implicat, nu este una pe care pare dornic de a o accepta. Asta inseamna ca a fi corect intr-o astfel de lume nu-i tocmai un lucru sanatos, deoarece incep sa fie multe persoanele care doresc sa scape de el, indiferent prin ce metoda. Viata lui nu valoreaza nici doi bani pentru cei pe care el ii incurca si care sunt pe punctul de a-si pierde libertatea, si sumele castigate ilicit, din cauza acestuia. Este destul de greu sa vrei sa construieste locuinte pentru toti oamenii, la un pret corect, atunci cand tu esti singur, iar pentru ceilalti doar banii sunt cei care conteaza.

City of the Sun este un serial coreean foarte bine realizat, din toate punctele de vedere. De la prestatia actorilor, Kang Tae Yang (Kim Jun) facand un rol foarte bun, si pana la efectele speciale foarte reusite, asa, in ton cu timpurile pe care le traim.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *