Comentarii la articolul despre Elena Udrea

După articolul de ieri, cel despre Elena Udreacomentarii neaprobate blog, au apărut multe comentarii pe blog, toate scrise de către postacii de partid. Nu le-am aprobat, nu le voi aproba, şi o să vă explic de ce.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

În urmă cu vreo câteva luni, m-am hotărât să şterg de pe blog toate comentariile pe care le aprobasem şi care mă deranjau într-un fel sau altul. De asemenea, am decis să nu mai aprob nici un comentariu pe care eu îl consider că nu-i în regulă, în ideea că nu am nevoie de lucruri care să-mi strice echilibrul emoţional interior sau frumuseţea simpaticului meu blog.

Au fost persoane care au întrebat de ce şi le-am răspuns. Mai puţin şi mai de calitate, înseamnă mai mult.

În legătură cu articolul despre Elena Udrea, unii au început să mă jignească în comentarii. Nu i-am băgat prea mult în seamă şi am trecut mai departe, să văd cum gândesc membrii de partid atunci când îşi apără liderul, alţii decât cei pe care i-am menţionat mai înainte.

Unii spuneau că am legătură cu PSD. Clasica replică, atunci când nu ai argumente. Nu fac şi nici nu am făcut parte din vreun partid. Cât despre Victor Ponta, am scris pe aici şi o voi mai face, mai ales că înainte de a publica articolul despre Elena Udrea, hotărâsem să-i analizez pe toţi candidaţii la preşedinţie. Mă refer la cei din faţă.

În alt comentariu am citit că sunt un ziarist care se ia mereu de Elena Udrea. Acesta a fost cel mai amuzant dintre toate. Articolul de ieri a fost unul dintre cele trei în care a apărut numele ei pe blogul meu, dintr-un total de 863 de postări. De ce aş vrea să scriu prea mult despre politicieni care nu-mi plac? Să le fac publicitate? Nici gând! Mai mult, nu sunt ziarist, nu am astfel de studii. Doar un blogger amator.

Au existat şi comentarii de bun-simţ, dacă este să mă refer la formulare, însă acestea conţineau anumite încercări de a te face să crezi că Elena Udrea este vreun fel de diamant unic, unul care a realizat atât de multe proiecte (6000 zic ei?!?), încât a pus România pe picioare. Pentru a vă da un astfel de exemplu aberant, total nelalocul lui, un comentator afirma că Naţional Arena, stadionul care va găzdui astăzi meciul dintre România şi Ungaria, este un proiect început pe vremea Elenei Udrea. Cum să nu râzi la aşa ceva? Este ca şi cum aş pune că Naţional Arena este un proiect început pe vremea mea şi a celorlalţi români, cu toate că aici lucrurile ar căpăta sens, deoarece este realizat din banii tuturor românilor. Ne mândrim cu merite pe care nu le avem?

Alte comentarii au fost lăsate de către postacii de partid care nu prea le au cu tehnologia inteligentă, în sensul că îşi modificau numele şi adresa de e-mail, însă aveau acelaşi IP.

Alte comentarii au fost scrise de către postacii de partid care le au cu tehnologia, în sensul că şi-au schimbat numele şi IP-ul, însă au uitat să-şi modifice adresa de e-mail.

Şi tot aşa, cu o ambiţie fără măsură, în încercarea de a-şi vedea comentariile publicate.

Ştiţi ce comentariu aş fi publicat? Unul sincer. Unul care să-mi transmită că respectiva persoană este alături de Elena Udrea, indiferent de trecutul politic al acesteia.

Concluzia celor scrise mai sus, este că Elena Udrea are pe lângă ea persoane extrem de slab pregătite, din toate punctele de vedere. Probabil, tot cele care o pun să poarte căşti de protecţie, spre amuzamentul nostru.

Şi nu, Elena Udrea nu va ajunge niciodată preşedintele României!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *