Comentariu creativo-sadic

Am aruncat rapid o privire pe o stire, zilele trecute, de pe Yahoo News, in legatura cu Jeremy Bentham, care ca orice om destept avea si el chestiile lui: sa nu-i fie ingropat corpul, pentru a-i putea fi transportat pe la petreceri, in ideea de a se bucura oamenii in continuare de compania acestuia.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Asa cum fac de obicei, ma uit rapid la stire, care ca peste tot este scrisa mai bine sau mai rau, mai cu propaganda sau nu, dupa care trec la comentarii, pentru ca alea sunt delicioase, de cele mai multe ori.

Daca pe la noi rar gasesti cate un comentariu destept pe site-urile de stiri, deoarece cocalarii agramati prefera sa se injure, pe Yahoo News sunt de la sute, la zeci de mii de comentarii per articol, in functie de eveniment, multe dintre ele informative sau amuzante.

L-am citit si pe cel de mai jos, iar dupa momentul “wtf?!?” am inceput sa rad. Jim este creativ si usor sadic.

Sa-l traducem si interpretam, pentru cei fara de inglish.

“Ma gandeam zilele trecute, nu ar fi super daca ai putea sa iei capatana celor dragi, pentru a o decora si afisa prin casa? Dupa ce sunt indepartate carnea si pielea, totul fiind alb, mai freci craniul bine si poate ca si desenezi ceva pe el. Poate pui inauntru si o diorama, ca atunci cand privesti prin gaurile ochilor, sa-l poti vedea pe bunicu’ pescuind sau ceva de genu’.

De ce nu, daca deja facem asta cu animalele? De ce sa nu-l putem vedea pe Unchiul Ed cu o tigara in gura, sa auzim si cum tragea vanturi sau ceva prostesc, atunci cand apasam un buton? Asa vreau sa plec din aceasta lume. Nu ma puneti intr-o cutie, in pamant, pentru eternitate! Fie imi lasati ramasitele sa-mi fie imprastiate de creaturi sau ma treceti printr-un tocator de lemne, in locul meu preferat de pescuit, in ideea de a deveni hrana pentru broastele testoase.

Sau si mai bine: in regula, ma puteti ingropa, dar nu intr-o cutie, ci trebuie sa plantati un pom fructifer deasupra mea, ca oamenii sa poata sa vina si sa culeaga un mar sau ceva de genul si sa-l savureze”.

Este Jim creativo-sadic sau nu?

Michael S i-a zis ca este un catelus zdruncinat.

jim este creativ si sadic

Sursa: Jim – Comentariu Yahoo News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *