Creative Fest 2015 – Parcul Izvor

Creative Fest 2015

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Iata ca tocmai ce s-a incheiat si Creative Fest 2015 si nu pot sa nu fac o comparatie intre ceea ce s-a intamplat anul trecut, atunci cand festivalul de arta si cultura urbana si-a facut debutul, in Parcul Tineretului, si lucrurile pe care le-am vazut acum, duminica, deoarece sambata, in prima zi de Creative Fest 2015, am fost la AeroNautic Show 2015.

In primul rand, s-a schimbat locatia, Parcul Izvor fiind ales de aceasta data pentru a gazdui Creative Fest 2015, spre deosebire de Parcul Tineretului, asa cum s-a intamplat in cazul Creative Fest 2014. Anul trecut, nu a venit foarte multa lume in Parcul Tineretului, nu din cauza locatiei, ci a vremii, care anunta o ploaie serioasa, insa care n-a mai sosit.

In Parcul Izvor a fost mult mai multa lume, atrasa, probabil, de numele sonore care se pregateau sa concerteze. Se stie ca Cedry2k o da bine si nu doar el, ci si altii, precum Gojira & Planet H.

Muzica a fost in regula, oamenii au dansat si s-au distrat, insa, trebuie sa spun, ca mi-a placut mult mai mult editia de anul trecut, deoarece Creative Fest 2014 mi-a parut a fi mult mai aproape de ceea ce inseamna arta si cultura urbana. Nu am mai vazut breakdance, salsa, graffiti la fel de misto ca anul trecut. De fapt, breakdance sau salsa nu am mai vazut deloc la Creative Fest 2015. Poate o fi fost sambata, atunci cand n-am mers.

In fine, m-am chinuit un pic sa gasesc niste lucruri interesante pentru a scoate de un videoclip si a iesit ceea ce puteti vedea mai jos.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *