Credincios sau ateu?

Credincios sau ateu

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Credincios sau ateu? Aceasta intrebare framanta multe minti luminate ale acestei lumi si nu se stie nici pana acum care este calea cea mai buna de urmat, din punct de vedere spiritual.

Unii spun ca este bine sa fii credincios, sa crezi in Dumnezeu, deoarece el este sursa tuturor lucrurilor bune care se intampla in viata noastra, de cand ne nastem si pana ajungem la El. El ne ghideaza pasii in viata, ne vegheaza actiunile si ne indruma pentru a pasi pe calea cea mai buna, desi unii incearca si reusesc sa calce si pe langa. Tot El este cel care prin credinta noastra aduce mai multa bunatate in aceasta lume dominata de rau si deznadejde. A alege calea Lui este egal cu bucuria si implinirea vesnica, o viata armonioasa si un trai indestulat. Tot ceea ce este frumos pe acest pamant, multi dintre credinciosi si cei care propovaduiesc credinta, considera ca este creat de catre Dumnezeu.

Ceilalti, adica ateii, oamenii care nu cred in Dumnezeu, zic despre acesta ca nu exista, ca este doar o inchipuire a unora in incercarea de a controla mase de oameni si de a-i supune prin credinta in ceva ce nu a fost vazut de nimeni. Acestia cred ca puterea reala sta in fiecare dintre noi si nu in inchipuiri carora le juram credinta si supunere.

Nu stiu care este adevarul in toate acestea si nici nu cred ca exista vreo persoana care sa fie in posesia lui. Cei care sustin ca stiu adevarul absolut in legatura cu aceste lucruri, cred ca ei sunt adevaratii mincinosi, cei care incearca sa manipuleze oameni si pareri.

In final, va doresc sa fiti exact asa cum credeti voi de cuviinta, fie ca va indreptati credinta catre Dumnezeul vostru, oricum s-ar numi el, fie ca alegeti sa nu credeti in ceva care guverneaza aceasta lume!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *