Cristi Tanase va pleca de la Steaua

Stiti foarte bine ca sunt fanul lui Cristi „Dodel” Tanase de foarte multi ani de zile, asa ca de fiecare data cand s-a pus cristian tanase dodel steauaproblema sa plece de la Steaua, mi-am dorit sa mai ramana cel putin un an acolo.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Mi-am dorit sa se intample acest lucru, pentru ca al nostru campionat duce lipsa de astfel de jucatori tehnici. De jucatori care pot sa dribleze pe spatii mici, care stiu sa faca o preluare ca la carte, care stiu sa tina de minge atunci cand trebuie, fara sa incerce sa o dea la intamplare, doar pentru a scapa de ea.

Din pacate, se pare ca a venit timpul ca Tanase sa plece de la Steaua. Pe de-o parte imi pare rau, deoarece, in egoismul meu de a mai vedea un dribling fin intr-un campionat aproape lipsit de orice urma de spectaculozitate, mi-ar fi placut sa ramana la Steaua, insa, pe de alta parte, ma gandesc si la faptul ca poate este mai bine asa, deoarece va scapa de acele persoane care-l injurau meci de meci, indiferent de evolutia acestuia. Evident, este vorba si despre aspectul financiar al transferului, deloc de neglijat.

Tanase va pleca la o echipa din China si va juca intr-un campionat care, in opinia mea, nu este pe masura valorii sale. L-as fi vazut la o formatie buna din Europa, nu intr-un campionat unde, urmarind ceva meciuri de pe acolo, am observat ca se practica un fotbal haotic. Un fel de pinball fotbalistic.

Mai rau este ca nici pe la noi nu prea ai parte de jocuri tocmai frumoase, iar transferul lui Cristi Tanase nu face altceva decat sa inrautateasca lucrurile.

M-am uitat la cele doua meciuri amicale ale Stelei, transmise de catre Digi, cu Legia Varsovia si Rubin Kazan, si nu pot spune ca in lotul formatiei ros’-albastre exista vreun alt jucator care sa-l suplineasca pe Dodel. In partida cu Legia, Tanase a pus un stop impecabil, la o minge dificila, venita de departe, pe sus, pe care nu stiu cati fotbalisti romani l-ar fi reusit. Astfel de executii vreau sa vad in fotbalul romanesc, nu un joc fara cap si fara coada. Poate acel pusti, Vlad Mihalcea, va reusi sa se ridice la nivelul lui. Poate, deoarece pare un fotbalist talentat, insa este mult prea devreme pentru a fi sigur de acest lucru.

La final, vreau sa va mai scriu doar ca-mi pare rau ca nu am nici macar o poza clara cu Dodel, adica realizata cu aparatul foto, nu cu telefonul, asa ca am dat o fuga pe site-ul Stelei, pentru a face rost de una.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Un comentariu

  1. Tanase… jucator? N-as zice 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *