CS Universitatea Craiova – Steaua Bucuresti

Steaua Cupa Campionilor Sevilia

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Ceea ce astazi va fi doar un simplu meci din Cupa Romaniei, inainte era un adevarat derby al sportului romanesc, aici referindu-ma la fotbal, nu la intrecerile de camile.

Universitatea Craiova – Steaua Bucuresti insemna un razboi al orgoliilor fotbalistice, un frumos duel al galeriilor. Tot ceea ce vedeai in astfel de partide, incepand cu spectacolul de pe teren si terminand cu cel din tribune, te ducea cu gandul la ceea ce inseamna cu adevarat splendoarea fenomenului fotbalistic.

Din pacate pentru frumusetea fotbalului, doar Steaua mai este cea veche, pentru ca aceasta “CS Universitatea Craiova” nu mai are nimic in comun cu vechea echipa. Indiferent de cate sentinte judecatoresti ar exista, indiferent daca ne place sau nu de Mititelu, adevarata echipa “Universitatea Craiova” a ramas la el. Instantele de judecata nu pot hotari asupra sentimentelor oamenilor, nu pot decide catre care echipa sa-si indrepte acestia dragostea.

La fel si in cazul echipei mele de suflet, Steaua. Pot sa mai vina inca o suta de generali, sa ceara nu stiu ce si sa obtina, sa faca alte echipe cu acelasi nume sau mai stiu eu ce, pentru ca atat timp cat Gigi este proprietarul echipei si nu o vinde altora, adevarata “Steaua Bucuresti” este cea aflata in posesia lui. Nu pot exista mai multe “Steaua Bucuresti”, la fel cum dragostea noastra nu poate merge decat inspre aceasta echipa, indiferent de cine ar fi proprietarul ei.

Revenind la Universitatea Craiova, aceasta a disparut fiindca Adrian Mititelu a crezut ca se poate bate cu un intreg sistem, ajungand chiar sa-l invinga. A crezut ca poate sa tina jucatorii valorosi la echipa, asa cum era Florin Costea, cel de pana in grava accidentare si care nu ducea lipsa de oferte avantajoase, atat pentru el cat si pentru club. A dorit sa construiasca iar o “Craiova Maxima” si chiar daca era destul de greu de crezut acest lucru, Craiova lui Mititelu era o echipa curata, despre care se spunea ca disputa toate meciurile doar pe teren.

Din pacate pentru el si pentru frumoasa Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a uitat ca traieste in Romania si a fost invins de catre sistem. Evident, a avut si el partea lui de vina, pentru ca atunci cand tu jignesti lume care poate sa-ti faca rau, acest lucru se va intampla. Adultii sunt doar niste copii mai mari, asta inseamna ca se vor comporta ca atare, iar unii dintre ei poarta atat de multa ura in suflet, incat nu te vor ierta niciodata pentru niste cuvinte spuse la nervi.

Cat despre meciul de diseara, care va incepe de la 20:30, fiind transmis de catre ProTV, sper sa fie castigat de catre Steaua, cum altfel. Am observat ca Steaua a inceput sa ia in serios Cupa Romaniei, incepand cu aceasta faza a competitiei, pentru ca nu mai merge sa joace cu rezervele. Desigur, lipsesc patru jucatori importanti, dupa cum am citit pe GSp: Tanase, Varela si Filip, accidentati si Keseru, care acuza o stare avansata de oboseala. In rest, am inteles ca Steaua va fi prezenta cu echipa cea mai buna.

Forza Steaua!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *