CTP şi Andrei Pleşu fac emisiuni naşpa

statuie vultur

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

CTP şi Andrei Pleşu fac emisiuni naşpa, cel puţin când sunt prezenţi ambii în ele, aşa cum s-a întâmplat joi, pe site-ul ziarului Gândul.

Mai era o jumătate de oră şi trebuia să înceapă partida Stelei din Cupa României, cea împotriva modestei formaţii din Berceni şi nu ştiu cum se face, că am ajuns pe site-ul ziarului Gândul. Nu-l am la favorite în browser, nici nu-l citesc, motivul principal fiind că pe acolo poţi vedea multe titluri de genu’ „SportRo”. Probabil, am văzut ştirea despre emisiunea în care apar CTP şi Andrei Pleşu, pe Mediafax şi am dat click.

Trebuia să văd o emisiune în care sunt prezenţi cei doi, Andrei Pleşu şi CTP, fiindcă nu cred că i-am mai văzut împreună vreodată şi, oricum, îmi plac ambii. Despre Andrei Pleşu am mai scris pe aici, deoarece îl consider un punct de reper şi un geniu al acestei ţări. CTP este şi el un om deosebit de inteligent, pe care îl plac la fel de mult.

Înainte de a avea posibilitatea să vizionezi o emisiune în care ai de a face cu aceştia, te-ai gândi că nu are cum să iasă una proastă, deoarece ambii sunt deştepţi. Cu toate acestea, am văzut o emisiune deosebit de slabă, una în care CTP se forţa să zâmbească şi Andrei Pleşu se scremea să spună lucruri inteligente. Ambii nu reuşeau să facă nimic din toate acestea. Cred că este pentru prima dată când îl văd pe Andrei Pleşu cum se forţează să rostească ceva demn de un geniu şi nu-i iese. Poate se întâmpla acest lucru din cauza faptului că CTP zâmbea înspre el, fiind cunoscut faptul că zâmbetul acestuia poate să-ţi blocheze calculatorul, sau, mai degrabă, că era pus în situaţia de a discuta despre lucruri care nu-i făceau plăcere. Indiferent care ar fi motivul, totul se desfăşura într-un mod artificial, unul în care doi oameni deştepţi nu reuşesc să transmită nimic inteligent.

S-au întâlnit cei doi să ne spună despre cât de naşpa este Victor Ponta, atacându-l din toate unghiurile posibile, însă venind în faţă cu tot felul de explicaţii fie folosite atât de mult, încât şi-au pierdut din farmec, din legitimitate, cum ar fi cele legate de plagiat, fie unele care nu se bazează pe ceva concret, ci, mai degrabă, pe propriile lor păreri. Este în regulă să spui că-l vei vota pe contracandidatul lui Ponta, în al doilea tur, oricare ar fi numele acestuia, aşa cum a precizat Andrei Pleşu, însă nu este în regulă să discuţi o bună parte din emisiune, cel puţin cea pe care am văzut-o eu, doar despre cum Ponta este rău şi alţii sunt buni.

Este fix acelaşi lucru ca atunci când te uiţi la Antena 3 şi tot ceea ce poţi auzi acolo, este despre cât de naşpa-i Traian Băsescu. Ştim şi noi că este naşpa, însă atunci când repeţi acelaşi lucru la infinit, fie că ai argumente sau nu în sprijinul afirmaţiilor tale, rişti să nu-ţi mai fie luate vorbele în serios şi să plictiseşti.

Exact asta au reuşit să facă cei doi, să mă plictisească atât de mult, încât jocul Stelei, unul practicat cu rezervele şi, în consecinţă, nu tocmai spectaculos, mi s-a părut excelent în comparaţie cu ideea de a continua să văd acea emisiune.

Să nu mai spun despre faptul că Andrei Pleşu a ţinut să precizeze că a cunoscut-o pe Elena Udrea şi o consideră o femeie inteligentă. Astfel de momente, parcă au „darul” de a-i mai coborî în ochii tăi pe cei pe care tu îi consideri drept repere ale societăţii în care trăieşti. Mă gândesc la faptul că un geniu, aşa cum este Andrei Pleşu, ar trebui să aibă mare grijă în legătură cu persoanele atinse de laudele acestuia.

Lucruri forţate, artificiale, situaţii neplăcute, gânduri nesincere, umilire, slugărnicie greţoasă.

Ca o concluzie, revin la începutul acestui articol şi nu pot să spun decât că Andrei Pleşu şi CTP fac emisiuni naşpa, cel puţin când sunt ambii împreună şi trebuie să discute despre politică.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *