Cum alegi momentul in care sa realizezi ceva?

Cum alegi momentul in care sa realizezi ceva

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Cum alegi momentul in care sa realizezi ceva, sau care este cel mai potrivit moment in care se incepi a desfasura o actiune, pe care tu o vezi drept castigatoare? Este bine sa facem ceva chiar astazi, sau o puteam lasa si pe mai tarziu, deoarece din diferite motive in acest moment nu avem toate datele necesare si mijloacele pentru a realiza ceea ce ne dorim? Probabil ca e greu sa dai un raspuns fix unor astfel de intrebari, deoarece, asa cum spuneam mai sus chiar in interiorul intrebarii, dorinta noastra arzatoare de a realiza un lucru, se poate lovi de factori externi cum ar fi cei ai imposibilitatii de a avea la indemana toate mijloacele sau informatiile necesare. A iti dori un lucru nu este echivalent cu a il putea realiza si asta de foarte multe ori, chiar daca noi ne dorim extrem de mult sa incepem un lucru si sa-l ducem la bun sfarsit.

De multe ori avem doar o parere de ansamblu asupra a ceea ce dorim sa facem si acea parere ne face sa ne gandim ca stim chiar totul in domeniul asupra caruia dorim sa ne aplecam, insa realitatea cea dura si nemiloasa va veni imediat si iti va arata ca daca nu stapanesti bine un lucru ai doua posibilitati: fie te lasi de acel lucru, fie pui mana si inveti cum sa-l faci asa cum trebuie, sa-i afli toate secretele, daca doresti sa ajungi sa-l si realizezi. A te arunca orbeste inainte, fara sa cunosti in detaliu un lucru, presupune un risc foarte mare si sansa de reusita foarte mica.

Este bine nici sa nu pierzi timpul prea mult, pentru ca s-ar putea sa-ti pierzi interesul pentru acel ceva, nici sa nu te grabesti prea tare, deoarece risti sa strici lucrurile. Ca intotdeauna si aici trebuie un anumit echilibru intre dorinta ta apriga de a realiza un lucru si puterea de a o face, asta daca doresti sa-ti maresti sansele de a avea succes si sa nu irosesti o idee care se putea a fi geniala, in cazul in care era pusa in practica asa cum trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *