Cum ar arata lumea ta perfecta?

Cum ar arata lumea ta perfecta

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Daca as avea o putere atat de mare, as incerca sa schimb lumea in bine. In primul rand, as sterge tot raul de pe Pamant. Sa nu mai existe rautate, sa nu mai existe oameni rai. Raul este atat de raspandit si are o forta atat de mare, incat simt uneori ca ma cuprinde si pe mine si abia fac fata tentatiei de a-i ceda.

De multe ori chiar nu reusesc si ma mai comport si eu asa cum nu ar trebui, pentru ca pana la urma tot om sunt si eu, cu bune si cu rele. Cu toate acestea, incerc sa fac bunele sa fie mult mai multe decat relele. Cel mai mult conteaza cum ne comportam in majoritatea timpului, nu in rarele noastre momente de ratacire, atunci cand mai facem si fapte rele.

Fara rautate pe Pamant, ar exista doar dragoste. As face sa existe dragoste peste tot si oamenii sa se iubeasca neincetat, ca si cum ar fi mereu ultima zi din viata lor. O dragoste cu pasiune, sincera, adevarata, bazata doar pe sentimente, nu pe interese financiare sau de alt fel.

Urmatorul lucru pe care l-as duce la indeplinire, ar fi acela de a nu mai exista saracie printre oameni si diferente bazate pe clase sociale si tot felul de lucruri care nu au legatura cu faptul ca oamenii sunt egali. Toti oamenii sunt egali, doar ca in societatea moderna, cea in care traim, sunt facute tot felul de diferente, de catre persoane complexate.

Mi-as dori ca toti oamenii sa fie egali, in realitate, nu doar pentru ca spun altfel. Sa nu mai existe diferente de niciun fel sau discriminare intre oameni. Dupa aceea, mi-as dori sa nu mai existe boli in lumea noastra. Oamenii sa fie cu totii sanatosi, sa poata sa simta dragostea o viata intreaga, fara a mai fi nevoiti sa plece mai devreme de langa cei dragi lor.

In lumea mea perfecta, toti oamenii ar fi sanatosi si astfel as elimina un motiv de suparare si de stres al oamenilor. Daca as avea o putere atat de mare, mi-as dori sa-i fac pe oameni sa inteleaga ca daca vor polua in continuare planeta, atat ei, cat mai ales urmasii lor, vor avea de suferit de pe urma acestui lucru. Trebuie sa iubim natura, nu sa ne batem joc de ea, nu sa o distrugem. Trebuie sa iubim toate animalele, nu sa le omoram fara rost, doar pentru simpla noastra placere.

Acest lucru tine tot de rautatea oamenilor, de firea lor sadica, de dorinta de a produce suferinta altor fiinte. In lumea mea nu ar exista vanatori si vanat pentru distractie, ci doar pentru hrana. Sa omori animale doar pentru propria placere, nu are nimic in comun cu distractia. Mai apoi, in lumea mea perfecta ar fi mereu caldura, atat sufleteasca, precum si din punctul de vedere al temperaturii de afara. Desigur, ar exista si anumite zile in an cand ar ninge, mai ales de sarbatorile de iarna, sau cand ar ploua, pentru ca oamenii ar avea nevoie si de asa ceva.

In aceasta lume la care visez eu, nu ar mai exista conducatori care sa le impuna oamenilor tot felul de lucruri, ci fiecare ar fi propriul lui presedinte. Nu ar mai exista restrictii, fiindca daca nu exista nici rautate, nu este nevoie nici de pedepse, deoarece nu ar fi posibile faptele ilegale.

Mi-as dori sa vad o astfel de lume intr-o zi, poate cu si mai multe lucruri decat am reusit eu sa scriu acum, si mai frumoase, si mai pozitive si mai sincere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *