Cum ar fi sa avem o zi internationala doar a noastra?

Cum ar fi sa avem o zi internationala doar a noastra

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

In afara de ziua de nastere, ar trebui fiecare dintre noi sa avem ziua noastra internationala. Asta presupune sa ne alegem inca o zi, care sa fie doar a noastra. O zi de sarbatoare si de bucurie. Ar fi o idee buna, nu-i asa? Daca tot exista ziua femeii, ziua barbatului si asa mai departe, de ce nu am alege o zi care sa fie a noastra, recunoscuta de catre toata lumea?

Chiar daca am fi mai multi cu o zi a noastra, nu conteaza, noi vom sti ca acea zi este doar a noastra. O zi in care sa avem mai multa grija de noi, asta dupa ce in restul anului am avut grija de ceilalti. Ma gandesc la faptul ca dupa ce-i ajuti pe altii, ar fi bine sa pastrezi o zi si pentru tine. O zi in care sa fii si tu apreciat de catre ceilalti, pentru tot ceea ce insemni pentru ei.

O zi in care totul sa fie exact asa cum vrei tu, doar cu bune, fara lucruri negative. Ziua noastra ar trebui sa fie una speciala, unica, asa cum nu mai poate exista in restul anului. Fiecare secunda sa fie a noastra si doar a noastra. Stiu ca suna destul de egoist, insa mai avem nevoie chiar si de asa ceva. Avem nevoie si de lucruri doar pentru noi, pe care sa nu le mai impartim cu nimeni. Avem nevoie sa simtim ca suntem si noi oameni si ca traim, fara sa ne pese de ceea ce altii cred. O zi doar a noastra cred ca ar putea rezolva unele dintre aceste lucruri. Aceasta ar fi mereu cea mai frumoasa zi a anului, una in care sa ne simtim mereu cum nu se poate mai bine, fara sa ne plictisim.

Nici macar sa nu te gandesti la plictiseala in acea zi, pentru ca nu este posibila. Sa poti avea ceea ce iti doresti tu, cum iti doresti si exact atat cat iti doresti. Posibilitatile tale sa fie limitate doar de catre imaginatia pe care o ai, nu de orice altceva. Sa poti doar sa-si doresti si sa ai, indiferent de ceea ce ar insemna asta: dragoste, bani, sanatate, fericire, pasiune si asa mai departe. Sa poti doar sa te gandesti si sa ai deja acel ceva care iti place tie mai mult. Daca aproape orice este posibil pe aceasta lume, de ce nu ar fi si asa ceva?

Sunt sigur ca se poate, doar ca trebuie sa ne dorim, trebuie sa avem increderea ca este ceva realizabil, sa se poate. Vreau o zi a noastra si numai a noastra, a fiecaruia dintre noi. Vreau o zi memorabila, pe care sa o astepti cu drag in fiecare an si de care sa nu uiti niciodata. Vreau ziua noastra internationala, a celor care avem puterea de a crede, de a dori. Imi doresc sa ajungem sa putem avea asa ceva. Nimeni nu te poate opri sa visezi, nimeni nu te poate opri sa iti doresti.

Desigur, nu este cazul sa traim doar din vise, insa ele nu-ti pot face rau atat timp cat nu exagerezi cu ele. La fel ca toate celelalte lucruri. Exagerarile nu sunt bune, insa visele si visurile sunt perfecte. Frumoase sa fie, ca in rest ne descurcam noi cu ele. Imi plac lucrurile frumoase, imi plac tot ceea ce este bun si are o oarecare insemnatate. Imi place sa cred ca se poate mai bine si nu ma multumesc doar cu putin. Vreau mai mult.

Sunt sigur ca si voi va doriti mai mult, indiferent de ceea ce va aduce voua fericire. Nu conteaza ce, atat timp cat este vorba despre lucruri bune, pentru ca fericirea inseamna lucruri pozitive.

Multe lucruri bune pentru toti. Pentru mine si pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *