Cum avem parte de minunile lumii noastre

Cum avem parte de minunile lumii noastre

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Aceasta lume este plina atat de lucruri rele, cat si de lucruri bune, sau minuni, cum ne place noua sa le spunem. Aceste minuni constau in lucruri pe care oamenii nu le inteleg, care se intampla atunci cand acestia se asteapta mai putin. De exemplu, o persoana este bolnava si dintr-o data, aceasta incepe sa-si revina, chiar daca doctorii nu ii mai dadeau nicio sansa.

Fiindca nu isi pot explica altfel aceasta revenire miraculoasa, oamenii o atribuie divinitatii, acelei forte supreme despre care acestia cred ca intervine in orice aspect al vietii lor. Indiferent ca este vorba despre vreo forta pe care noi nu intelegem sau orice altceva, astfel de intamplari sunt catalogate drept minuni. Ne place sa spunem ca s-a intamplat o minune.

Oamenii au nevoie mereu sa creada in ceva, tocmai din aceasta nevoie de a gasi protectie, de a fi aparati de cineva, tocmai de aceea au nevoie de minuni in viata lor. Oamenilor le place sa creada in ceva, in orice, incercand sa-si puna baza ca la nevoie, pot apela la aceasta forta suprema despre care cred ca ii va ajuta. Din pacate, astfel de minuni sunt rare. De obicei, daca este sa se intample un lucru negativ, un lucru rau, viata ne-a invatat ca, de cele mai multe ori, acesta se va intampla, indiferent de ceea ce am face noi. Minunile sunt apreciate tocmai pentru ca se intampla atat de rar.

Daca s-ar intampla minuni in fiecare zi, atunci nici acestea nu ar mai fi atat de pretuite. Orice lucru care se intampla destul de des, devine obisnuinta, iar obisnuinta nu este ceva pe placul oamenilor, pentru ca este o cale sigura inspre plictiseala. O plictiseala care te face sa nu mai vorbesti despre ea, te face sa vrei sa uiti ca exista acele lucruri, fiindca daca ti-ai aminti de ele, nu ai face decat sa iti complici existenta.

Minunile sunt rare si sunt frumoase, iar oamenii le asteapta cu nerabdare, indiferent despre ce domeniu vorbim. Unele sunt mai mici si sunt reprezentate de dorintele noastre de moment, iar altele sunt mai insemnate si au legatura cu unele lucruri asupra carora noi nu avem nicio putere, niciun control. De exemplu, o minune mai mica se intampla atunci cand ne dorim sa promovam un examen despre care noi stim ca nu l-am rezolvat asa cum trebuie si ne bucuram tare mult atunci cand vedem ca am reusit acest lucru.

Aceea este o minune pentru noi, care ne face ziua mai fericita. Alt exemplu, de aceasta data in legatura cu minunile mai insemnate din viata noastra, este atunci cand o persoana draga noua este bolnava, si chiar daca noi nu prea putem face mai mult pentru a o ajuta, ne indreptam gandurile noastre bune inspre ea, in speranta ca lucrurile se vor indrepta.

Lumea este plina de minuni, de minuni rare si frumoase, unele care ne lumineaza si ne fericesc existenta. Avem nevoie de ele, asa cum avem nevoie de orice eveniment pozitiv din viata noastra. Fara minuni, nici oamenii nu ar mai crede in nimic, iar totul s-ar transforma in gri, o culoare care nu are legatura cu ceea ce reprezentam noi, cu starea noastra pozitiva de gandire.

Sper sa nu aveti nevoie de minuni care sa aiba legatura cu lucruri negative, ci de acelea care va vor face si mai bucurosi decat sunteti voi astazi!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *