Cum este atunci cand simti ca nu mai ai aer si iti e greu sa respiri

Cum este atunci cand simti ca nu mai ai aer si iti e greu sa respiri

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Cateodata te simti fara aer si asta gandindu-ma la mai multe ipostaze in care ne gaseste viata. Cateodata simti ca nu ai aer, daca persoana iubita nu este langa tine. Vrei sa fii mereu langa cea sau cel pe care il iubesti, deoarece te simti de parca viata ta nu are sens fara acea persoana. Atunci cand iubesti vrei sa imparti fiecare moment cu persoana iubita, nu doresti sa aiba si altii parte de tine, vrei sa te imparti doar pentru ea. Aceste lucruri sunt de inteles, deoarece iubirea este cel mai de pret lucru pe care il au oamenii. Nu exista ceva mai presus decat iubirea, deoarece aceasta ne face sa ne simtim cel mai bine. Iubirea este cea care ne da dreptul sa visam frumos si sa ne gandim la ziua de maine ca la ceva pe care il asteptam cu drag, atunci cand avem pe cineva alaturi de noi, la bine si la rau. Sunt putine persoane in viata asta cate te vor iubi total dezinteresat, asa ca trebuie sa profiti de fiecare clipa petrecuta alaturi de acesti oameni.

Altadata te simti fara aer, daca persoana iubita te sufoca prin iubirea pe care ti-o ofera. Si multa iubire, din exces, te poate lasa fara aer, mai ales daca acea dragoste se transforma in gelozie, deoarece este doar un pas pana la ea. Gelozia este cea care te lasa fara oxigen, care iti taie aripile si te face sa te gandesti ca iubirea ta s-a transformat in chin, deci nu fiti exagerat de gelosi. Cu alte ocazii simtim ca nu avem aer, deoarece suntem inconjurati de prea multe probleme si nu stim cum sa iesim din ele. Ne gandim toata ziua la ele si uitam sa ne mai traim viata. Nu trebuie sa lasam grijile si problemele sa ne acapareze viata, deoarece aceasta o sa treaca pe langa noi si nici nu o sa stim cand va face acest lucru. Viata trebuie traita si cand simtim ca nu mai avem aer, trebuie sa facem ceva sa ne incarcam bateriile si sa o luam de la capat.

In alte situatii, orice am incerca in viata, nimic nu ne iese. Putem sa ne zbatem cat vrem noi, putem sa incercam orice, putem sa ne dam de trei ori peste cap, ca in poveste si nu o sa realizam nimic. Sunt perioade mai negre ale vietii, atunci cand nu trebuie sa fortam lucrurile, pentru ca ca nu putem sa trecem peste aceste clipe rele. Trebuie doar sa privim relaxati desfasurarea evenimentelor, deoarece daca ne facem nervi degeaba, tot nimic nu realizam. Chiar daca aerul este destul de rarefiat in anumite parti ale vietii noastre, noi trebuie sa scoatem capul in afara tuturor relelor si sa tragem aer pe nas, pentru ca numai asa te inviorezi si prinzi puterile necesare pentru a continua. Nu trebuie sa ne dam batuti nicio clipa, deoarece victoria este doar a celor puternici. Aer si vointa sa avem, pentru ca astfel putem sa trecem prin orice lupta sau perioada neplacuta a vietii noastre.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *