Cum este cand fumezi pentru prima data

Am fumat pentru prima data, cu adevarat, cand am fost luna trecuta pe la Marius. Pana atunci, am incercat cand eram mic, am vazut ca tigara este amara si nu mi-a placut.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Nici macar pe la petreceri, la ocazii, nu am fumat. Deloc. Nici eu, nici el.

El fumeaza acum, in fiecare zi, ca-i stres pe la munca si-l calmeaza. De obicei, poate sa plece cand vrea de la munca, pentru ca nu sta nimeni dupa fundul lui, insa are si zile cand trebuie sa termine chestii pe la birou si sta pana la 2 dimineata.

Mergand pe la el sa bem o bere, avea si doua tigari de foi, asa ca le-am postit amandoi. Life sux, dupa cum am putut observa foarte bine. Se poate intampla orice nasol, oricand, asa ca sa vedem cum este.

Mi-a explicat imediat ca acele tigari de foi nu merg cu bere, deoarece el a lucrat pe la inceputuri, cativa ani, in cadrul unui hotel mare din Bucuresti. Stie de la chestii care au legatura cu gastronomia, pana la bauturi fine.

Le-am incercat, nu sunt rele, asa cum credeam eu. Finute. Tigari de foi braziliene.

De ziua mea, i-am zis sa mai cumpere, sa pot sa inregistrez si documentez fata mamei, in timp ce ma vede pentru prima data ca fumez. A luat, am asezat trepiedul in coltul camerei, am chemat-o si am filmat. Prima data, nu stia ce se intampla, dupa care a inceput sa rada si se aude pe filmare “Nu-mi vine sa cred!”. Mama este foarte de treaba. Amintire.

Cand eram si noi mici si faceam prostii, lipseam de acasa pentru a merge pe la fete, Marius era intotdeauna de vina. Chiar daca eram eu sau nu capul rautatilor, in ochii lor el era de vina mereu. Si in zilele noastre radem pe tema asta.

Acum, macar sa aiba motiv sa zica asta. Cu toate ca eu i-am spus sa le cumpere.

Tigarile de foi, de data asta au fost italienesti, cu aroma de vanilie. Tot finute, in regula.

Trabucurile nu mai sunt la fel. Sunt foarte tari. Mult prea tari pentru mine. Am vazut in ceata jumatate de ora din meciul Hapoel-Steaua. Dupa jumatate de trabuc, pentru ca devine din ce in ce mai tare, pe masura ce fumezi din el. Cum si mama a zis ca-i prea tare, chiar daca ea e fumatoare, jumatatea ramasa a ajuns la gunoi.

Ca l-am si intrebat pe Marius: Ce ierburi otravite mi-ai adus?

Mai am un trabuc, ca doua au fost, insa pe asta nu-l mai incep, pentru ca-mi bat joc de el. Nu stiu sa-l apreciez la adevarata lui valoare, asa ca-l crut.

Cam la asta se reduce experienta mea cu fumatul: doua tigari mari de foi, postite, doua mici, intregi si o jumatate de trabuc.

Si gata.

Asta este secretul lucrurilor: sa stii sa le faci cu masura, indiferent ca-i vorba despre bautura sau tigari.

De cateva ori pe an si te opresti.

Am baut de ziua mea si n-am mai baut dupa. Am fumat de ziua mea si n-am mai fumat dupa.

Viciile astea doua nu s-au atins si nici nu se vor atinge niciodata de mine, pentru ca stiu sa am masura.

Daca sunteti la fel, firma de unde au fost luate tigarile este trecuta pe bricheta. Sa nu facem prea multa reclama.

cum e sa fumezi trabuc prima data

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *