Cum este cu editarea video

De cele mai multe ori, dupa ce particip la cate un eveniment, ma grabesc sa incarc videoclipurile pe YouTube, pentru a va conecta cat mai repede cu ele, pe voi, cei care nu puteti participa la acestea. Asta inseamna ca editarea video presupune, de cele mai multe ori, taiere, lipire si adaugare watermark pe videoclip.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Pentru ca editarea video necesita timp, cunostinte aprofundate, logica, software scump, hardware capabil si la fel de costisitor.

Software profesional de editare video mai gasesti, cu toate ca versiunile gratuite sunt limitate. Lightworks, de exemplu, un programel care a stat in spatele multor filme de top, cum ar fi „Hugo”, insa care in varianta free exporta maxim 720p. Calculator, la fel, chiar daca nu-i cel mai rapid. Editare mai de amatori, nu cu statii grafice Tesla.

Dintre toate cele de mai sus, pentru a-ti face videoclipurile sa arate cat de cat mai bine, practica este cea care ne omoara. Ca trebuie sa stii cum, iar asta necesita daruire, ambitie, timp.

In fine, minutul de mai jos mi-a luat cateva ore din viata. Taie, lipeste, video, sunet, modificare culori, margini editare videodecupate pentru a arata „cinema-style” si asa mai departe, pe care le puteti vedea in captura din dreapta.

Arata si mai bine, probabil, cu un trepied, o camera mai buna, ceva mai multa indemanare la filmare si editare video.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

2 comentarii

  1. Nu ai editat rău. Pentru începător este ok. Ți-aș recomanda ceva programe mai puțin light, dar cu mai multe opțiuni. Am scris despre ele aici: https://mariuscucu.ro/sony-vegas-vs-premiere-pro-vs-pinnacle-liquid/
    Dacă ești pe MAC OS X trebuie să iei în calcul și Final Cut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *