Cum iti dai seama ca te iubeste sincer si nu doar mimeaza?

Cum iti dai seama ca te iubeste sincer si nu doar mimeaza

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

“Cum imi dau seama ca ma iubeste sincer” este o intrebare care ne-a chinuit pe multi dintre noi, pentru ca oamenii tind sa devina confuzi atunci cand este vorba de dragoste si este ceva de inteles. Cum afli daca persoana de langa tine te iubeste cu adevarat, este ceva ce nu poti gasi in nicio carte, pentru ca nimeni nu este atat de invatat incat sa poata sa stie cu adevarat in totalitate tainele iubirii, insa putem sa dezvoltam acest subiect pe baza experientei noastre de viata, pe ceea ce traiul din viata de zi cu zi ne-a invatat in legatura cu iubirea si cat de sincera este ea din parte partenerului nostru de viata sau chiar din partea noastra.

Se intampla de multe ori sa credem chiar noi ca iubim pe cineva si sa ne inselam, fiindca acea iubire nu este nimic mai mult decat un simplu atasament fata de un om langa care ne-am petrecut mult timp. Iubirea sincera se simte, nu este impusa de nicio conditie a vietii si nu este fortata de ceea ce credem noi sau altii. In cazul in care suntem suficient de norocosi incat sa iubim pe cineva sincer, cu adevarat, atunci ne asteptam sa primim din partea acelei persoane niste sentimente la fel de puternice si reale.

In viata intalnim cazuri si cazuri, asa ca nu putem afirma cu certitudine ca daca o persoana este indragostita, trebuie sa si primeasca aceleasi sentimente din partea celeilalte parti. Sunt unii oameni care se iubesc extrem de mult, este vorba de acea iubire reciproca, extrem de puternica si sincera, pe care o gasesti destul de rar si sunt alti oameni care stau unii cu altii din cauza faptului ca asa s-au obisnuit.

Oamenii stau impreuna dintr-o sumedenie de motive: unii isi petrec viata alaturi de alte persoane, din interes, pentru ca vor sa aiba acel statut de persoana casatorita sau chiar din punctul de vedere al resurselor financiare pe care celalat le poseda, altii stau impreuna din cauza faptului ca s-au obisnuit extrem de mult cu acea persoana, chiar daca nu o iubesc si teama de singuratate este mai puternica decat vointa de a renunta la o relatie care nu merge deloc.

Revenind la intrebarea noastra, “Cum imi dau seama ca ma iubeste sincer?”, cred ca o incercare de a clarifica acest lucru, este prin faptul ca trebuie sa lasam timpul sa decida daca acele sentimente sunt reale sau nu. Daca noi le credem, le simtim reale, nu inseamna ca asa si sunt. Sunt destui oamenii orbiti de un fals sentiment de dragoste, care cred ca primesc si ei acelasi lucru din partea partenerului de viata.

Evident, putem simti acea iubire si intr-un mod cat se poate de veridic, insa numai timpul este cel care ne poate spune daca este vorba despre o iubire sincera sau nu. De asemenea, putem avea anumite indicii si la momentul cand apare intrebarea, cum ar fi: cat de mult ne cauta acea persoana, daca doreste sa fie tot timpul cu mine, daca ar lasa in spate orice pentru a fi impreuna cu mine, daca imi dovedeste in fiecare clipa a existentei ei ca eu sunt cea mai importanta persoana din lumea asta, daca vad pe chipul acelei persoane fericirea, daca vad zambete care sa imi demonstreze ca ma iubeste cu adevarat, daca acea persoana nu se plictiseste langa mine, daca ar face orice pentru a fi impreuna, daca ar trece peste orice problema pe care as avea-o si m-ar ajuta mereu si asa mai departe.

Se spune ca intalnesti iubirea sincera doar o singura data in viata, asa ca aveti grija sa nu treceti pe langa ea. Va doresc sa aveti parte de cea mai sincera iubire din lumea aceasta!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *