Cum iti gasesti sufletul pereche?

Cum iti gasesti sufletul pereche

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Este o intrebare care ma macina de mult timp, asa ca trebuie sa trebuie sa o dezvolt aici. Cum sa iti gasesti sufletul pereche? Daca intalnesti o persoana care iti place mult, de unde stii ca ea este cea potrivita pentru tine? Exista vreun semn, ceva?

Eu nu cred ca exista astfel de lucruri. Nu poti avea un detector de compatibilitate, sau un aparat care-ti va spune ca ea sau el este alesul si ca o sa traiti multi ani impreuna, fericiti si lipsiti de griji. Pana la urma consider ca a-ti gasi sufletul pereche este o loterie. Nu stii daca ai extras biletul castigator sau daca tocmai ti-ai distrus viata, cu o alegere mai putin fericita.

Neputand sa fii stapan pe intuitia de a-ti da seama daca ti-ai gasit acea persoana care sa te completeze, care sa fie exact cum doreste inima ta, oare nu exista riscul sa treci pe langa ea, sau sa fie in apropierea ta si sa nu realizezi acest lucru? Evident ca da. Daca ai avea un glob magic, poate ai reusi sa-ti dai seama care dintre persoanele locuitoare ale acestei planete, iti este compatibila.

Multi si-au terminat vietile pentru ca nu au reusit sa faca alegerea corecta. Altii sunt pe cale sa faca acest lucru. Pentru tine nu ti-ai dori sa ajungi in aceasta statistica. Iti e teama ca poti rata momentul si tu si iti vei petrece viata alaturi de cineva care nu-ti este dedicat, harazit.

Asa cum fiecare isi doreste pentru el tot binele din lume, la fel va urez si voua sa aveti parte de persoana pe care o doriti si care considerati voi ca poate fi bucata care lipseste din existenta voastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *