Cum sa ajungem in acea lume a viselor frumoase

Cum sa ajungem in acea lume a viselor frumoase

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Mi-as dori sa visez mereu doar frumos, fara cosmaruri, fara imagini neplacute. Toate visele ar trebui sa fie pozitive si bune, in ideea de a te umple cu energie pentru a doua zi. Un vis care nu este frumos, nu ar trebui sa existe in viata noastra. Din pacate, nu putem controla visele, cele despre care se spune ca ar reprezenta ceva mai mult decat niste lucruri imaginare, ca ar avea legatura chiar cu viata reala, cu intamplarile care se vor petrece in existenta noastra imediat urmatoare.

Nu se stie nimic sigur in legatura cu aceasta punte dintre ceea ce visam si ceea ce ni se va intampla in viitor, deoarece tehnologia zilelor noastre este evoluata doar in aparenta, fiindca lucrurile cu adevarat importante nu sunt cunoscute nici pana in prezent. Asta inseamna ca tot ceea ce afirmam despre vise sunt pure speculatii, nu au legatura cu ceva sigur.

Am scris ca mi-as dori sa putem sa avem doar vise frumoase, pentru ca sunt cat se poate de atras de lucrurile pozitive, benefice, ale vietii noastre. In realitate, nu stiu daca o viata doar cu vise frumoase ar fi una tocmai placuta, deoarece poate ca avem nevoie si de ceva intunecat in viata noastra, despre care nu putem afirma cu certitudine ca ne-ar afecta in viata de zi cu zi.

Decat niste intamplari reale teribile, urate, mai bine niste vise neplacute. Visele nu lovesc asa cum o poate face realitatea. Un vis urat te poate face sa te gandesti la el a doua zi, dupa care il uiti, insa iti poti continua in liniste viata. In schimb, cateodata viata este atat de grea si nemiloasa cu noi, incat ne-am fi dorit ca respectiva intamplare negativa din viata noastra sa fi fost doar un vis urat, dupa care sa deschidem ochii si sa ne intoarcem la existenta noastra de zi cu zi.

Poate ca si visele astea urate au rolul lor, deoarece ne fac sa deschidem ochii a doua zi si sa realizam ca viata noastra este destul de placuta, in comparatie cu raul care ar putea sa se regaseasca in ea, daca acele cosmaruri ar deveni realitate. Poate avem nevoie din cand in cand de cate o zdruncinatura d-asta serioasa si imaginara, pentru a putea sa realizam ca nu suntem indeajuns de buni si sa ne schimbam atitudinea.

Daca si in viata reala ai putea sa te trezesti si sa o iei de la capat, ce bine ar fi. Am evita acele situatii in care luam decizii gresite, pe care le regretam toata viata. Din nefericire, nu se poate intampla asa ceva deocamdata, asa ca trebuie sa ne multumim cu experienta de care avem parte atunci cand ni se intampla ceva rau, pentru a incerca sa evitam pe viitor, daca este posibil, astfel de situatii. Revenind la o lume a viselor frumoase, chiar mi-as dori sa existe una.

Sa existe una atunci cand dormim si sa visam si cu ochii deschisi, sa continue si in viata reala, pentru a putea sa traim doar in fericire. Cred ca ar fi vorba despre o fericire de care nu am putea sa ne plictisim, deoarece am discuta despre una reala, nu fortata de imprejurari.

Pana vom ajunge sa avem o lume perfecta din toate punctele de vedere, o putem face noi pe a noastra mai buna, chiar daca aici nu putem include si visele.

Acesta este un lucru de gandit, pentru toti dintre voi care puteti schimba ceva prin atitudinea voastra. Orice.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *