Cum sa aluneci prin viata cat mai usor

Cum sa aluneci prin viata cat mai usor

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Aceasta este atitudinea pe care trebuie sa o avem: sa trecem prin zapada, oricat de mare ar fi ea si, atunci cand ajungem la gheata, sa ne pastram echilibrul, sa nu alunecam in unele directii pe care nu ni le dorim. Asta inseamna ca de la o conditie destul de grava, care pare ca nu se mai sfarseste, trecem la alta la fel de dificila si atunci este nevoie sa ne pastram calmul si ambitia, pentru a putea sa rezolvam problema cu adevarat.

Pentru ca de multe ori problemele nu vin singure, ci unele dupa altele, noi trebuind sa fim pregatiti. Daca nu suntem pregatiti si problemele vin multe peste noi, atunci este foarte posbil sa nu le mai facem fata. Cu totii ne-am gasit in astfel de situatii, cand parca viata noastra cea linistita si fericita a intrat intr-un con de umbra si noi nu mai vedeam lumina pentru a iesi afara din intuneric.

Atitudinea potrivita in astfel de cazuri, este sa nu cedezi, sa crezi mereu in fortele tale, ca pana la urma vei izbuti sa indrepti ceea ce astazi poate parea de netrecut. Putem trece peste orice fel de situatie dificila, atat timp cat ne pastram calmul si mergem mereu inainte, fara sa ne oprim, fara sa incetam sa speram. Desigur, se poate intampla sa ninga foarte mult si astfel totul sa fie acoperit de zapada, iar dupa ce trecem de acest strat insemnat de zapada, sa dam de gheata.

Chiar daca astazi este gheata in viata noastra, pana la urma trebuie sa stim ca tot va rasari soarele, cel care va topi viata si va face ca viata noastra sa reintre in normal. Nu poate fi mereu doar frig in viata noastra, nu poate sa existe mereu doar probleme si fericire deloc. Viata a fost impartita si in bucurii, si in situatii care presupun multa atentie, concentrare si intelepciune.

Nu am avut parte pana acum doar de bine si nici de acum inainte nu vom avea, deci trebuie sa ne asteptam atat la lucruri frumoase, cat si la unele mai putin placute, independente de vointa noastra. Putem influenta viata noastra, intr-o anumita masura, cea care tine de noi, asta insemnand ca putem evita multe lucruri negative, insa, daca ele se vor intampla, trebuie sa stim sa ne aparam si sa iesim invingatori.

Daca nu putem fi invingatori, macar sa ne alegem cu cat mai putin rani dupa aceste lupte cu viata. Viata merge mereu inainte, indiferent de situatie, asa ca va rasari si pe strada noastra soarele intr-o buna zi, mai ales daca pana atunci noi am fost niste persoane care nu s-au dat batute, care au mers mereu inainte, indiferent de cat de greu le-a fost sa faca acest lucru.

Noi suntem puternici cu adevarat, noi nu putem fi infranti de nimeni si nimic. Cea mai puternica arma a noastra este bunatatea si trebuie sa o folosim mereu. Lucrurile pozitive pe care la facem, atrag si mai multe lucruri bune, asta insemnand un ajutor pentru toata lumea, inclusiv pentru noi.

Sper sa nu aveti parte de frig in viata voastra, ci doar de caldura!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *