Cum sa devii invingator si de succes in tot ceea ce faci

Cum sa devii invingator si de succes in tot ceea ce faci

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Cum sa fim niste invingatori? Cum sa fim niste oameni de succes? Cum sa reusim in viata? Sunt intrebari care stau pe buzele tuturor oamenilor moderni, pentru ca reusita in viata iti confera dreptul de a spune ca ai invins toate greutatile care au existat pana la acel moment si te poti considera un invingator.

Invingatorul este cel care nu da niciodata in spate de la a-si duce planurile la capat, indiferent de cat de greu i-ar fi si cat de multa nevoie de ajutor ar avea. Invingatorul este cel care stie si cand sa fie dur si sa faca pasi in fata, stie si cand sa se retraga atunci cand nu are dreptate. Invingatorul este cel despre care oamenii pot spune ca a meritat tot ceea ce are el acum, pentru ca a luptat pentru fiecare lucru pe care l-a dobandit. Invingatorul este cel care crede mereu in sansa lui si nu se opreste din batalie, pana nu reuseste in tot ceea ce si-a propus. Invingatorul este cel care nu se lasa influentat de altii, care ii doresc sau nu binele, ci are calea lui foarte bine delimitata, de pe care nu se abate indiferent de orice.

Invingatorul este cel care uneste oamenii intre ei, pentru ca toata lumea vrea sa stea pe langa o persoana puternica, una care le confera si lor increderea de care au nevoie, insa acea puterea este indreptata inspre a face bine, nu inspre a-i asupri pe altii. Invingatorii sunt frumosi, au o infatisare placuta, pentru ca prin tot ceea ce fac, deprind acea figura de oameni buni, pe care nimeni nu i-ar banui de altceva. Invingatorul este cel care nu participa la jocuri murdare pentru a ajunge in top, ci foloseste intotdeauna doar tehnici corecte, care sa nu-i ofere un avantaj nemeritat asupra celorlalti. Invingatorul stie intotdeauna sa-si felicite oponentii, pentru a le mai indulci din gustul infrangerii.

Insa nu toata lumea este invingatoare. Unii reusesc sa invinga, altii pierd. Se poate spune ca invingatorul le-a luat succesul invinsilor si prin acest lucru savarseste o fapta imorala? Nu! Toata lumea are sansa ei. Unii isi doresc mai mult un lucru, altii mai putin. Unii ajung sa cunoasca fericirea si gustul victoriei, chiar daca asta nu o sa se intample astazi, ci la urmatoarele intreceri ale vietii, iar altii nu ajung niciodata sa cunoasca gustul placut al castigului, deoarece nu fac prea multe lucruri pentru a ajunge sa fie si ei numiti invingatori.

Invingatorii nu ii considera niciodata pe cei invinsi ca pe niste persoane slabe, ci se gandeste doar ca el a fost suficient de bun si norocos, incat sa devina numarul unu. Invingatorul nu are astfel de frustrari, nu priveste lumea de sus, ci ramane mereu umil si incearca in continuare sa dea tot ce are mai bun din el, pentru a putea sa fie si in continuare invingator. Invingatorul este apreciat de catre toata lumea, chiar si de catre cei pe care ii invinge, unii uitandu-se cu invidie la el, altii cu admiratie, insa cu totii dorind sa ajunga la fel ca el.

Invingatorul este cel care ii face si pe alti oameni sa vrea sa devina ceea ce este el, deci participa activ la dezvoltarea omenirii. Sper ca fiecare dintre voi sa fiti niste invingatori in viata si sa o faceti intr-un mod cat mai corect!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *