Cum sa devin cineva important? Cum sa ajung cineva cu adevarat mare?

Cum sa devin cineva important Cum sa ajung cineva cu adevarat mare

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Oamenii au fost mereu pasionati de faptul de a ajunge cineva important, cineva mare, pentru ca altfel se gandesc ei ca nu sunt bagati destul in seama, ca societatea este impotriva lor. De multe ori asa si este, pentru ca traim intr-o lume egoista si bazata pe anumite principii care nu sunt tocmai sanatoase, insa chiar daca ceea ce spun altii conteaza, cu toate ca noi nu dorim sa credem si nu vrem sa credem ca aceste opinii conteaza cu adevarat, nu trebuie sa ne obisnuim sa facem totul cum vor altii, sa ne luam anumite exemple negative in viata.

Trebuie sa ne ghidam dupa cei care cu adevarat isi traiesc viata lor si nu pe a altora. Vrem mereu sa facem ce vor altii, nu ceea ce ne dorim noi cu adevarat. Trebuie sa invatam sa ne educam singuri, pentru ca numai asa putem ajunge cineva cu adevarat mare. Sa fii mare in aceasta viata, sa fii important, inseamna, in primul rand sa fii impacat tu cu tine insuti si abia dupa aceea sa tii cont de parerile altora.

Trebuie sa vrei sa reusesti in viata intr-un sens pozitiv, nu in ceea ce cred alti oameni care sunt avizi numai dupa interese materiale si nu care nu tin cont deloc de interesele sufletesti. Trebuie sa avem grija la faptul cum stam cu dragostea, cum ajungem niste persoane intelepte, nu cum ajungem unele pline de bani si goale sufleteste. Mereu m-am gandit ca societatea in care traim se ghideaza numai dupa niste reguli ale ei, unele care nu au legatura cu fericirea noastra, ci cu fericirea care ne este oferita prin tot felul de exemple negative.

Trebuie sa invatam sa ne ghidam viata dupa ceea ce dorim noi sa facem, indiferent de ceea ce inseamna acest lucru, insa toate acele lucruri sa fie unele pozitive, nu unele care sa le aduca necazuri altora. Este un fel de a ne dori tot binele din lume pentru noi si pentru altii. Nu trebuie sa fim egoisti si sa privim lumea doar gandindu-ne la ceea ce vom deveni noi mai tarziu, ci la cum sa facem sa ne fie bine tuturor, nu doar noua.

Egoismul nu poate insemna niciodata ceva bun si nici nu poate conduce inspre anumite stari de bine, pentru ca un lucru care este facut doar pentru a ne fi noua bine, nu poate insemna ceva care sa produca efecte bune pentru nimeni, nici chiar pentru noi, pe termen lung, cu toate ca pe termen scurt putem avea impresia ca am reusit. Trebuie sa ne gandim din timp la ceea ce vrem sa devenim, la ceea ce vom fi mai tarziu in viata, pentru ca oamenii trebuie sa fie prevazatori si sa inteleaga ca numai gandind foarte atent pasii si cu o atitudine pozitiva putem beneficia si noi de tot ceea ce ne dorim.

Nu este de ajuns doar sa-ti doresti sa ajungi cineva mare, cineva important, ci trebuie sa iti doresti sa le fie bine tuturor si tie pe langa ei. Daca ne gandim in primul rand la noi si la toti de pe langa noi, ca la un glob in care toata lumea sa fie inconjurata de bine, atunci putem ajunge sa avem tot ceea ce ne dorim.

Sper sa fiti cu totii inconjurati numai de lucruri bune si sa ajungeti mari in ceea ce priveste intelepciunea, precum si tot ceea ce va doriti de la viata!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *