Cum sa facem rost de energia necesara pentru a fi puternici

Cum sa facem rost de energia necesara pentru a fi puternici

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Cu totii ne intrebam de unde vine oare energia oamenilor puternici? Sa fie ei niste oameni mai dotati din nastere decat noi sau ambitia este cea care le da aripi sa-si depaseasca a lor conditie? Cu totii ii admiram pe cei care sunt suficient de puternici, incat sa realizeze anumite lucruri in viata, de la cele mai comune, pana la unele care vor ramane mereu in istorie.

Cred ca energia oamenilor puternici vine din ambitia lor, din dorinta de a schimba lucrurile, de a face ceea ce nimeni nu a mai reusit pana atunci sau pentru a-i depasi pe altii. Oamenii puternici nu cred ca sunt asa din nastere. Nu cred ca acest eveniment fericit, nasterea unui copil, este in masura a influenta felul in care acesta se va dezvolta pe mai tarziu. Astfel de aptitudini, cele de invingator, sunt invatate pe parcursul vietii. Daca invatatura pe care o primeste un copil la scoala este corecta, daca familia in care traieste este una care sa-i insufle si copilului dorinta de invingator, atunci si mentalitatea si caracterul acestuia au toate sansele sa fie unele frumoase, care sa-l poarte inspre multe victorii.

Si anturajul isi poate pune amprenta pe evolutia unui om, mai ales daca in cercul acestuia de prieteni sunt numai oameni negativisti, care daca ei nu au reusit, sa nu reuseasca nici altii. Omul este usor influentabil, insa daca da dovada de tarie de caracter, nu va asimila niciodata nimic din ceea ce el considera ca-i va face rau. Oamenii puternici nu ii copiaza pe ceilalti, ci ii fac pe altii sa-i copieze pe ei, prin atitudinea lor, prin felul de a se comporta in societate, prin ideile lor, prin desteptaciunea lor, prin caracterul lor moral, prin faptul ca nu accepta anumite comportamente pe care ei le considera daunatoare. Energia oamenilor puternici este daca de dorinta lor arzatoare de a continua, de a merge inainte chiar si atunci cand simt ca nu mai pot.

Sunt multe cazurile cand cu totii am simtit ca trebuie sa ne oprim, pentru ca eram epuizati, insa asta face diferenta dintre un om obisnuit si unul puternic: dorinta de a continua, chiar si atunci cand crezi ca nu mai poti. Corpul uman are resurse de energie nebanuite si chiar daca noi avem impresia ca am ajuns la capatul puterilor noastre, daca incercam sa mergem inainte, vom vedea ca putem duce la capat ceea ce ne-am propus.

Chiar credeti ca oamenii puternici sunt mereu in acest fel? Nici gand! Sunt sigur ca si ei au momentele lor de slabiciune, insa pe care nu le arata sau pe care incearca sa le mascheze, pentru a nu-i influenta intr-un mod negativ si pe cei de langa ei. Oamenii puternici nu se gandesc mereu numai la ei, ci si la cei din jurul lor, pe care incearca sa-i ajute de fiecare data cand au ocazia.

Pentru a fi si noi puternici, trebuie sa vrem asta in primul rand. Daca nu exista o dorinta suficient de mare, atunci nici noi nu vom avea succes in ceea ce ne-am propus. Trebuie sa vrem, trebuie sa incercam, trebuie sa nu ne dam batuti atunci cand simtim ca am terminat toata energia pe care o avem.

Sper sa fiti cu totii niste oameni puternici si sa nu va dati niciodata in spate de la a ajunge acolo unde va doriti!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *