Cum sa facem sa avem parte de acea dragoste care dureaza o viata

Cum sa facem sa avem parte de acea dragoste care dureaza o viata

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Atunci cand ne indragostim, ne dorim sa se intample acest lucru pentru toata viata. Ne dorim o dragoste care sa dureze atat timp cat traim si noi, nu doar o perioada mai scurta sau mai lunga din existenta noastra. Oamenii nu vor jumatati de masura, ci isi doresc sa primeasca totul.

Vor o dragoste in intregime, una sincera si curata. Cu toate acestea, se intampla destul de des ca iubirea, fie ea si adevarata, sa nu dureze toata viata, ci doar o perioada. Asta se intampla pentru ca intervin tot felul de alte probleme in viata noastra, care ne pot face sa uitam de dragoste, sa o punem pe locul al doilea, sa nu o mai pretuim asa cum trebuie si asa mai departe.

Oamenii au o multime de prioritati in viata, unele legate de cariera, altele de sanatate si tot asa, iar dragostea poate fi uneori neglijata, ea incepand sa se stinga. Dragostea are nevoie sa fie intretinuta mereu, pentru a ramane una puternica si stabila. In cazul in care iubirea nu este ingrijita, ea incepe sa dispara incetul cu incetul si atunci ne putem intrebari, vrem sa stim unde am gresit.

Degeaba ne mai punem astfel de intrebari, daca nu mai putem sa reparam trecutul. Indiferent despre ceea ce vorbim, cel mai bine este sa prevenim, fiindca sa tratezi este mult mai greu, mai ales cand discutam despre dragoste. Dragostea care dureaza o viata, are nevoie de oameni care stiu sa nu rada de ea, sa o pretuiasca asa cum trebuie, acesta fiind si motivul pentru care este atat de rara.

Intelepciunea este cea care le lipseste multor oameni pentru a ajunge sa stea cu o singura persoana, cea pe care o iubesc, toata viata. Intelepciunea vine odata cu varsta, asa ca atunci cand suntem tineri putem lua o multime de decizii gresite. De asta este bine sa mai tinem cont, din cand in cand, si de sfaturile celorlalti, fie ca acestia sunt parintii sau prietenii nostri, mai ales daca aceste sfaturi sunt unele bune. Sfaturile bune sunt pretioase, mai ales daca ele salveaza situatia, salveaza dragostea.

Putem foarte usor sa pierdem printre degete o dragostea care ar fi tinut toata viata, pentru ca nu avem experienta necesara pentru a iubi. La fel ca in orice domeniu, si in dragoste trebuie experienta, calmitate, o judecata sanatoasa, oameni echilibrati. Ceea ce avem astazi, maine putem pierde, daca nu ne comportam asa cum trebuie, daca nu deschidem ochii pentru a vedea realitatea din jurul nostru.

Asta ni se poate intampla tuturor, inclusiv mie. Nimeni nu s-a nascut invatat. Invatam cat traim, inclusiv cand vine vorba despre dragoste. Se spune ca dragostea adevarata este doar una in viata, de asta trebuie sa reusim sa o vedem si sa avem grija de ea, atunci cand o intalnim.

Dragostea care dureaza o viata este o stare de fapt pe care ne-o dorim cu totii, insa pentru a avea parte de ea trebuie sa tinem cont de lucrurile pe care le-am scris mai sus. Nimic nu este sigur in viata, insa daca ne comportam ca niste oameni, daca alegem bunatatea, atunci este foarte posibil sa primim si noi doar lucruri dintre cele mai bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *