Cum sa facem sa gandim cat mai modern

Cum sa facem sa gandim cat mai modern

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Ne place sa ne credem oameni moderni, dar, in realitate, de cele mai multe ori gandim destul de invechit. Asta nu inseamna neaparat ca este ceva rau, pentru ca felul in care gandim a fost preluat de la parintii, bunicii, nostri. Chiar daca mostenirea pe care o primim din partea rudelor noastre este extrem de importanta, nu trebuie sa ne oprim aici, ci sa continuam sa mergem inainte.

Daca fiecare generatie de pana in noi ar fi incetat sa descopere lucruri, s-ar fi oprit din cercetare, atunci nici viata pe care o ducem noi astazi, una moderna, nu ar mai fi fost la fel. Modernul a venit din oameni care au stiut sa imprumute de la parinti tot ceea ce au avut mai bun, venind si ei cu lucruri noi. Omul modern inseamna omul destept, cel care stie sa foloseasca atat trecutul, cat si prezentul, pentru a vedea in viitor.

Toate aceste viziuni nu ar fi posibile, daca nu ar veni din partea unor oameni deschisi la minte, care refuza sa gandeasca precum ceilalti si cauta mereu ceva nou. Acesta este secretul: sa cauti sa descoperi mereu lucruri noi, chiar daca nu vei reusi mereu. Lucrurile bune si moderne nu vor veni intotdeauna atat de usor, de fapt, ele vor veni foarte greu sau chiar deloc, insa asta nu inseamna ca noi trebuie sa incetam sa le cautam.

Noi trebuie sa mergem mai departe, noi trebuie sa ne impingem gandirea la maxim si sa realizam ceea ce altii nici nu au visat. Asta inseamna omul care gandeste modern, omul care cauta sa imbunatateasca viata zi de zi, atat a lui, cat si a celorlalti de pe langa el. Ceea ce facem noi, trebuie sa fie bun pentru toate lumea, nu doar pentru noi, pentru ca altfel nu ar mai fi ceva atat de minunat. Gandirea noastra trebuie sa conduca inspre ceva care sa imbunatateasca vietile tuturor oamenilor, pentru ca doar asa va fi una deplina, una adanca. Cu totii putem reusi, chiar daca este foarte greu, insa trebuie sa avem ambitie.

Daca nu reusim inca de la inceput, nu trebuie sa renuntam. Trebuie sa incercam mereu si pana la urma vom reusi, iar daca victoria vine mai tarziu, va fi cu atat mai frumoasa si mai dulce. Oamenilor care gandesc modern nu le plac lucrurile simple, pentru ca la acelea pot ajunge si alti semeni. Oamenilor care gandesc modern le place sa gandeasca mult, complicat, pentru a simplifica prezentul si viitorul celorlalti oameni.

Asta inseamna gandire buna, gandire benefica pentru toti. Cu totii putem sa ajungem la rezultate remarcabile, daca ne dorim cu adevarat. Oamenii ambitiosi au ajuns mereu sa aiba tot ceea ce isi doresc ei. Daca doar ne gredem ambitiosi si nu suntem asa in realitate, inseamna ca suntem lenesi si chiar daca suntem destepti, nu putem avea pretentia ca vom reusi in viata.

Gandirea moderna ne impinge mereu inspre lucruri dintre cele mai bune, pentru ca viitorul este al oamenilor care nu gandesc inchis, care nu sunt conformisti. Nonconformistii au fost mereu care au dus lucrurile inainte, chiar daca unora le-a placut sau nu atitudinea lor.

Ganditul in afara cutiei nu dauneaza niciodata, din contra!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *