Cum sa faci sa gasesti marea dragoste a vietii tale

Cum sa faci sa gasesti marea dragoste a vietii tale

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Toti oamenii cauta sa-si gaseasca dragostea vietii lor, persoana care sa reprezinte jumatatea acestora, cea langa care sa ramana pana la sfarsit. Chiar daca toti oamenii cauta dragostea vietii lor, putini o si gasesc, pentru ca nu mereu se intampla asa cum vrem noi si, de multe ori, nici nu ne dam seama, nu realizam, ca persoana pe care tocmai am intalnit-o este potrivita pentru noi.

Pentru a putea incerca sa ne dam seama cand intalnim o astfel de persoana, voi scrie cateva lucruri pe care trebuie sa le observi atunci cand o intalnesti, pentru a nu rata ocazia de a ramane pentru totdeauna cu aceasta, atunci cand o gasesti. In primul rand, persoana care ne iubeste ne accepta asa cum suntem, neconditionat. Cand exista iubire adevarata, nu sunt puse conditii.

Exista dragoste reciproca, din ambele parti, si atat. Nimic mai mult. Nu se pun conditii, nu exista alte motive pentru a sta langa noi. Persoana care ne iubeste cu adevarat, ne intelege in orice fel de situatie si incearca sa ne ajute. Daca este o situatie cand noi gresim, atunci incearca sa ne ajute sa vedem realitatea si sa nu mai facem aceleasi greseli. Nu exista lucruri impuse, nu exista obligatii de orice fel, ci doar intelegere si ajutor reciproc. Nu exista certuri permanente, pe orice tema.

Multi se cearta din cauza lipsei banilor. Atunci cand discutam despre dragostea adevarata, acest subiect nu exista, pentru ca si in eventualitatea in care sunt probleme acum cu banii, ele vor fi depasite pana la urma, tot dragostea fiind cea care va aseza lucrurile si le va face mai bune. Intr-o relatie de cuplu asa cum trebuie, exista foarte multa intelegere, indiferent de subiectul abordat.

Daca ai intalnit o persoana care sa te iubeasca neconditionat, care sa fie mereu langa tine, care sa te ajute intotdeauna, este foarte posibil sa iti fi gasit jumatatea, sa fi intalnit marea dragoste a vietii tale. Intr-o astfel de situatie, nu trebuie sa o pierzi. Sa o pierzi inseamna sa te astepti mereu doar sa primesti, fara sa oferi nimic. Dragoste adevarata inseamna sentimente din ambele parti, reciprocitate.

Nu poti doar sa primesti dragoste si tu sa nu dai nimic, pentru ca atunci nu mai discutam despre dragoste adevarata. Trebuie sa oferi si tu la fel de multa dragoste si intelegere. Fara intelegere nu exista nimic. Nu exista nici persoana langa care sa stai toata viata ta. Daca nu am intalnit pana acum o astfel de persoana, nu este timpul pierdut. Trebuie sa o cautam intotdeauna, pentru ca pana la urma o vom gasi. Pentru fiecare dintre noi exista cineva acolo special, pus sa ne astepte. Trebuie doar sa deschidem ochii si sa vedem realitatea care ne inconjoara.

Poti intalni persoana potrivita doar daca o cauti mereu. Asta inseamna ca nu te opresti niciodata din cautari, pentru ca pana la urma o vei gasi. Dragostea a existat mereu in aceasta lume, fiind destula pentru toti. Mai este nevoie doar ca noi sa deschidem ochii si sa o vedem, pentru ca ea este acolo si ne asteapta.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *