Cum sa faci sa nu fii inselat niciodata

Cum sa faci sa nu fii inselat niciodata

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Daca nu iti doresti sa fii inselat, trebuie sa fii atent la nevoile celui de langa tine si sa-l iubesti mereu. Dragostea vie, dragostea aprinsa va face astfel incat sa nu mai aiba nevoie de nimic altceva, in afara de tine. Dragostea sincera si adevarata, este atat de puternica si suficienta pentru a fi sigur ca nu vei fi niciodata inselat de catre persoane draga.

Oamenii insala atunci cand nu mai au langa ei ceea ce le trebuie, atunci cand dragostea a inceput sa dispara si a lasat loc plictiselii sau unor sentimente si mai rele. Plictiseala este cea care ii face pe oameni, de multe ori, sa insele. Daca oamenii sunt plictisiti, atunci vor cauta alte surse de distractie, in alta parte, mai ales daca nici dragoste nu mai exista. Pentru a nu se ajunge la plictiseala, trebuie sa ai grija sa alungi mereu monotonia, prin simple gesturi si situatii noi.

O floare, de exemplu, poate fi de ajuns pentru a-i arata celei de langa tine ca gandul tau este doar langa ea. Desigur, acea floare si un sarut patimas. Daca este vorba de el, un sarut atunci cand vine acasa, unul sincer si dragastos, poate sa-l ajute de uite de toate problemele pe care le-a avut la munca si va incepe sa se relaxeze, sa-si concentreze atentia asupra ta. Alt motiv pentru care oamenii insala, dupa cum am scris si mai sus, este disparitia dragostei. Dragostea poate sa dispara din diverse motive, cum ar fi certurile, ambitiile sau felul in care iti arati tu sentimentele fata de ea. Gelozia poate fi si ea o cauza, atunci cand aceasta se regaseste in exces. Gelozia poate fi cea care conduce inspre certuri interminabile si racirea relatiilor dintre cei doi.

Nimeni nu vrea sa stea intr-o relatie unde exista doar cearta si scandal, cu totii avem nevoie de iubire si de liniste. Dragostea nu poate exista atunci cand pe langa noi vedem doar deranj. Daca se ajunge la spunerea de cuvinte mai putin potrivite, atunci deja dragostea incepe sa moara si poate da nastere unor conditii care sa conduca inspre nevoia de a gasi pe altcineva. Aceasta nevoie se poate transforma in inselare sau, mai tarziu, in parasirea partenerului de viata.

Pentru a evita astfel de situatii, spune-i in fiecare zi ca o iubesti sau ca il iubesti, sau, si mai bine, arata-i acest lucru. Arata-i persoanei de langa tine cat de mult inseamna ea pentru tine si astfel o vei pastra pentru totdeauna. Evident, si ea trebuie sa se comporte la fel.

Pentru a nu fi inselat, trebuie sa te comporti mereu cu foarte mult respect fata de cel sau cea de langa tine, pentru ca atunci cand respectul dispare, nu mai poate exista nici o dragoste durabila.

Oamenii au nevoie mereu de confirmarea sentimentelor, de a auzi cu urechile lor ca sunt apreciati si iubiti. In lipsa acestor lucruri, apar toate lucrurile negative descrise mai sus. Poate si altele noi, la fel de negative.

Sper sa va iubiti mereu persoana draga si sa aveti si voi, la randul vostru, parte de dragostea pe care o oferiti!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *