Cum sa fii creativ si sa faci lucrurile in mod diferit fata de altii

Cum sa fii creativ si sa faci lucrurile in mod diferit fata de altii

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Nu ne place sa facem lucrurile precum ceilalti, pentru ca noi vrem sa fim cat mai unici, cat mai originali. Cu toate acestea, este greu sa vii cu niste lucruri noi, intr-o lume care le-a descoperit pe majoritatea. Ceea ce noua ni se pare ca ne apartine, ca este ceva realizat de noi si nimeni nu a mai facut un astfel de lucru inainte, in cele mai multe cazuri, este doar o falsa impresie.

Este cat se poate de posibil sa mai fi facut cineva acel lucru pana sa-l facem noi, mai ales ca suntem atat de multi oameni pe Pamant si posibilitatile nu sunt foarte multe, cel putin cele simple. Lucrurile complicate, unice, sunt realizate, tot de cele mai multe ori, de catre genii. Din pacate, nu toti putem fi genii, cum nu toti putem fi persoane simple. Si atunci, cum sa faci lucrurile altfel, intr-o lume in care oamenii mai mult copiaza unii de la altii, decat sa vina cu lucruri noi?

In primul rand, ma gandesc la faptul ca tine de firea fiecaruia, de cat de creativi suntem, de cat de mult ne dorim sa descoperim lucruri noi, nu sa-i copiem pe altii. Nu este ceva rau sa inveti de la ceilalti, pentru ca trebuie sa ai si o baza de cunostinte in spate, inainte de a te inhama la o astfel de munca, unde originalitatea este pe primul loc, insa nu trebuie sa ramanem blocati in acea munca, ci sa o ducem mai departe, si, cine stie, sa venim cu lucruri noi. Nu stiu cat din aceasta putere creativa este dobandita la nastere sau o capatam pe parcurs, insa, pe langa ea, cert este ca avem nevoie si de multa ambitie, de dorinta de a munci.

Nimeni nu a reusit ceva maret fara sa fie ambitios, sau fara sa munceasca mult. Lucrurile mari, cele care schimba lumea, nu vin fara ambitie si efort. Niciodata. Nu poti sa te astepti sa reusesti ceva, doar pentru simplul fapt ca esti o persoana desteapta, fara sa depui nici macar un pic de efort. Acest lucru nu se va intampla si vei ramane doar cu inteligenta, cea care nu te va ajuta prea mult, daca nu o folosesti in scopuri bune. De multe ori nu avem chef sa muncim si ni se intampla tuturor acest lucru, din diverse cauze, insa aceste momente nu trebuie sa fie unele de durata, ci trebuie sa incercam sa le facem sa devina cat mai rare, cat mai putine.

Sunt dese ocaziile cand simtim ca suntem obositi si nu avem chef de nimic, insa trebuie sa incercam sa mergem mai departe, pentru ca doar asa putem spera ca vom reusi sa facem lucrurile altfel decat altii, ca poate vom ramane si noi in istorie, cu fapte pozitive. Este posibil sa nu reusim niciodata acest lucruri, indiferent de cat de creativi am fi, indiferent de cat de mult am munci si cate eforturi am depune, insa merita sa incercam. Merita sa incercam pentru ca poate pana la urma va iesi totul vine, si vom realiza lucruri atat de unice, incat toata lumea sa le foloseasca pentru multi ani dupa ce noi nu vom mai fi.

In concluzie, lucrurile altfel se fac de catre oameni altfel. De catre oameni care sunt niste caractere creative, care doresc sa munceasca. Fara ambitie, munca, inteligenta, creativitate si asa mai departe, nu prea poti face mare lucru.

Sunt sigur ca multi dintre voi vor reusi sa faca aceasta lume mai buna, prin faptul ca gandurile lor nu sunt precum ale celorlalti.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *