Cum sa iti faci prietena

Cum sa iti faci prietena

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Poate multi dintre voi va intrebati cum sa va faceti o prietena, sau cum sa agatati o fata pe strada, cum sa intrati in vorba cu o fata si astfel de lucruri existentiale pentru unii dintre noi atunci cand ajungem la o anumita varsta. Pentru inceput, trebuie sa plecati de la ideea ca suntem cu totii egali, deci nu aveti de ce sa va fie rusine sa comunicati cu altcineva. Unii au curaj sa intre intr-o discutie cu o fata, insa teama de a fi respinsi este prea mare si se retrag imediat. Cu totii am fost refuzati la un anumit moment al vietii noastre de catre o fata, poate pentru ca avea deja prieten, sau pentru ca pur si simplu nu eram ceea ce cauta acea persoana. Asta nu inseamna ca trebuie sa cedezi si sa te opresti din a incerca. Pana la urma tot o sa gasesti pe cineva care sa vibreze cu tine pe aceeasi unda, deci cu singuranta este cineva acolo si pentru tine, trebuie doar sa incerci sa o gasesti pe acea persoana.

Fetelor nu le plac baietii timizi si nesiguri pe ei, deci ai mult mai multe sanse daca te duci inspre o fata plin de incredere in tine, decat daca devii timid si incepi sa zici tot felul de prostii, pentru ca timiditatea poate conduce si inspre asa ceva. Acea incredere in tine insa nu trebuie sa se transforme in nesimtire, deoarece este stiut faptul ca fetele nu suporta baietii care nu stiu sa le trateze asa cum trebuie. Totul trebuie folosit moderat, daca doresti sa ai parte de o fata asa cum iti doresti si nu doar de o aventura. Increderea ta se transmite si catre cealalta persoana, pentru ca nu doar baietii sunt timizi, ci si fetele. Daca tu ai incredere in tine, ii transmiti si ei acest lucru si comunicarea dintre voi poate ajunge acolo unde tu iti doresti.

In concluzie: lasati timiditatea de-o parte si mergeti sa vorbiti cu fata de care va place. Nu merge cu ea? Nu-i nimic, incercati cu urmatoarea.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *