Cum sa iti rezolvi problemele inainte sa te rezolve ele pe tine

Cum sa iti rezolvi problemele inainte sa te rezolve ele pe tine

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Mereu ne gandim cum sa ne rezolvam problemele care din cand in cand apar si atunci cand o fac, par sa nu se mai opreasca. De multe ori avem clipe destul de lungi in care nu apare nimic din tot ceea ce poate sa ne deranjeze existenta, iar in alte cazuri problemele parca atrag alte probleme si nu se mai sfarsesc.

Nu exista vreo formula magica pentru a nu mai intampina probleme si pentru a avea mereu numai parte de fericire si lucruri pozitive, insa mereu trebuie sa ne gandim ca putem iesi din necazurile care apar, oricat de grea ar parea la inceput acea portita de iesire. Nimic nu este de netrecut, daca avem vointa si un caracter puternic. Probleme vor fi mereu, in absolut orice domeniu, insa ceea ce conteaza cu adevarat este cum le primim noi, cat de pregatiti suntem.

Nu poti fi niciodata pregatit in totalitate pentru toate evenimentele neplacute din viata ta, insa poti incerca sa le anticipezi macar pe unele dintre ele si astfel nu te vor mai lua prin surprindere atunci cand isi vor face aparitia. Nu spun sa ne gandim in permanenta numai la lucruri rele si probleme, insa oamenii destepti sunt prevazatori intotdeauna si calculeaza toate ipotezele care pot aparea intr-o situatie. Problemele pot fi rezolvate daca te afli cu un pas inaintea lor si iti poti face calculele daca poti iesi din ele chiar si in castig sau daca poti minimaliza daunele pe care acestea le pot produce.

Intuitia joaca si ea un rol important in toata aceasta treaba, insa nu ne este mereu de folos, mai ales ca ghicitul nu face parte din ceva tocmai exact. Daca reusim sa anticipam ca se va intampla ceva, atunci inseamna ca am avut destul timp sa ne gandim si la consecintele acelor evenimente si astfel putem gasi mai usor cheia rezolvarii acelor probleme. Gandirea pozitiva ajuta si ea, mai ales ca daca ne tinem tari pe pozitii, este imposibil sa nu iesim din probleme, oricat de grave ar fi acestea. Faptul ca nu le lasam sa ne doboare, ca nu ne predam la cel mai mic semn de ostilitate din partea problemelor, inseamna ca suntem niste caractere tari, unele care pot influenta in mare masura evenimentele din prezent si viitor.

Problemele apar ca urmare a faptului ca nimic nu este sigur pe aceasta lume si atunci cand te crezi mai puternic, vine destinul si iti da o palma de nu te vezi. Problemele sunt ca o amintire pe care viata ne-o ofera in sensul ca nu exista doar lapte si miere pe Pamant, ci mai sunt si multe probleme pe care chiar daca noi nu le intampinam, ele exista acolo.

Trebuie sa avem grija atat de noi, cat si de altii, pentru ca daca altora le este greu, se poate ca toata acele evenimente negative care ii influenteaza pe ei, sa se rasfranga si asupra noastra. Nu doar atat, dar atunci cand iti este greu, te simti foarte bine atunci cand cineva iti intinde o mana de ajutor. Problemele sunt niste evenimente neplacute, peste care putem trece daca suntem uniti, daca avem familia aproape, daca avem prieteni si alta lume care sa ne ajute.

Este atat de important sa te integrezi bine in societate si sa-ti faci prieteni buni si de incredere, incat sunt anumite momente in care nu poti sa te descurci fara ei. Sper sa nu aveti parte de probleme majore in viata noastra, iar cele mici, care sunt inerente, sa nu va afecteze deloc!

Va urez o viata cat mai placuta, exact asa cum va doriti voi!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *