Cum sa pui vieti in pericol

foloseste-ti creierul

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Toata presa a vuit, ieri, despre cum ca a fost aflata identitatea militarului care l-a omorat pe Osama bin Laden.

Care credeti ca au fost reactiile multor romani care au comentat in cadrul articolelor respective?

Ca totul este doar o simpla manipulare, o minciuna, si ca respectivul militar nu ar fi cel care l-a ucis pe Osama bin Laden.

De parca asta conta!

La fel ca in cazul Elenei Udrea, cand aceasta fost fotografiata la cumparaturi, prin Paris, cu sefa DIICOT. Atunci, nu a fost nevoie decat de o mica scanteie din partea Elenei Udrea, care a afirmat ca ea crede ca respectivele poze au fost realizate de catre serviciile secrete, pentru ca oamenii sa se intrebe oare care o fi fost serviciul secret respectiv. Sa fi fost vorba despre serviciile secrete romanesti sau cele din afara?

Sigur asta conta, nu faptul ca un politician roman controversat, se afla la cumparaturi cu procurorul-sef al DIICOT.

De aici retinem doua lucruri: ca unii nu prea gandesc deloc si, in consecinta, sunt atat de usor de manipulat.

Revenind la subiectul nostru, identitatea respectivului militar american, a fost dezvaluita de catre tatal acestuia. Evident, totul a fost realizat impreuna cu fiul, cel care apare si el in documentarul realizat de catre Fox News, pentru bani.

Mai tineti minte filmul “Baieti buni” (Goodfellas) care este inspirat din fapte reale si acolo unde mare actor Ray Liotta, il interpreteaza pe mafiotul american Henry Hill?

Ei bine, Henry Hill a fost cautat pana in ultima clipa a vietii sale, de catre mafie, care a incercat sa se razbune pe el, deoarece marturia sa a condus inspre arestarea mai multor capi ai lumii interlope din Statele Unite ale Americii. Chiar daca a fost pusa o recompensa mare pe capul sau, acesta a murit din cauze naturale, in anul 2012, mafiotii nereusind niciodata sa ajunga la el, datorita faptului ca a fost inclus in programul de protectie a martorilor, iar coruptia in SUA reprezinta exceptia, nu regula, asa cum se intampla pe la noi.

De asta afirm ca nici nu conteaza daca acel militar l-a omorat sau nu pe Osama bin Laden. Nu asta-i subiectul, ci faptul ca prin acele declaratii, cei doi si-au pus propriile vieti in mare pericol, cat si pe cele ale apropiatilor acestora.

Daca de viata ta nu iti pasa, asta nu inseamna ca trebuie sa-i omori si pe cei de pe langa tine.

Asta nu este vitejie, ci inconstienta.

In cazul in care cei doi nu sunt protejati de catre autoritatile din SUA, nu-i vad bine.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *